Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu își face calcule de titlu: „Alergăm după ambele! Va fi un play-off pe cinste”

Adrian Mutu e optimist că CFR Cluj poate cuceri titlul în dauna Rapidului și FCSB-ului. Cum vede lupta antrenorului ardelenilor.
21.02.2024 | 10:20
Adrian Mutu isi face calcule de titlu Alergam dupa ambele Va fi un playoff pe cinste
Adrian Mutu și CFR Cluj sunt la 10 puncte în spatele FCSB-ului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a intervenit din nou în direct la FANATIK SUPERLIGA. „Briliantul” a dat explicații pentru starea de nervozitate după meciul cu fosta sa echipă, FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu crede cu tărie în titlul de campion: „Important e că ținem aproape. Se poate întâmpla orice”

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ieșirile sale nervoase de pe „Oblemenco”: „M-am mai liniștit bineînțeles. Situația este la fel ca înainte: bună. Nemulțumirea mea era legată de faptul că am ratat prea multe ocazii sau am dat prea puține goluri din ocaziile pe care ni le-am creat. 

ADVERTISEMENT

Și de aceea făceam un apel la băieți să fie mai concentrați în fața porții pentru că în economia campionatului ne poate costa asta. Eu cred că e bine.

Era bine dacă erau 4 din 4 victorii, dar asta este. Eu cred că important e să ținem aproape de Rapid și FCSB pentru că se poate întâmpla orice și să se relanseze campionatul”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și mai optimist după pasul greșit făcut de FCSB: „Face lupta să fie și mai aprigă”

Adrian Mutu e bucuros după semieșecul FCSB-ului de la U Cluj: „Alerg după ambele. Atâta timp cât sunt în fața noastră echipele care sunt în fața noastră la câștigarea titlului. Bineînțeles, cu rezultatul de aseară face lupta să fie și mai aprigă pentru play-off.

Așa cum știm punctele sunt altele după intrarea în play-off și va fi un play-off pe cinste, foarte puternic și foarte greu pentru orice echipă”, a mai spus antrenorul ardelenilor la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare CFR Cluj întâlnește pe teren propriu pe Dinamo, în timp ce Rapid va juca în deplasare cu Poli Iași, iar FCSB pe teren propriu împotriva lui FC Botoșani.

Antrenorul lui CFR Cluj a decis să îl amendeze pe El Kaddouri: „

După ce Tachtsidis a fost sancționat, Mutu e decis în continuare să îl dea exemplu și pe o altă vedetă a lui CFR Cluj: „A și plătit amenda. A fost o amendă din partea clubului. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă. Faptul că iei cartonașe pe proteste.

ADVERTISEMENT

Lucru care dăuneazcă clubului, nu doar prin imagine, dar și pentru că nu avem jucători al dispoziție, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Tachtsidis.

Probabil același lucru se va întâmpla și cu El Kaddouri care a luat galben aiurea pe proteste. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă și sancțiuni normale. Lucruri pe care le-am trăit și eu în Italia”.

Adrian Mutu vrea titlul cu CFR Cluj în acest sezon. Cum vede lupta cu Rapid și FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: