Sport

Adrian Mutu, probleme de lot pentru meciul UTA Arad – Rapid. ”Briliantul”, încântat de revenirea oamenilor pe stadioane. Video

Derby-ul etapei a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 este UTA Arad - Rapid, iar antrenorul Adrian Mutu anunță că are probleme de lot din cauza accidentărilor.
08.04.2022 | 15:30
Adrian Mutu probleme de lot pentru meciul UTA Arad  Rapid Briliantul incantat de revenirea oamenilor pe stadioane Video
Derby-ul etapei a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 este UTA Arad - Rapid, iar antrenorul Adrian Mutu anunță că are probleme de lot din cauza accidentărilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Briliantul” a reușit patru victorii din tot atâtea meciuri de când i-a preluat pe giuleșteni și vrea să continue seria și în deplasarea de la Arad.

Probleme de lot pentru Adrian Mutu înainte de UTA Arad – Rapid

În ciuda optimismului instalat în tabăra ”vișiniilor” după ce au urcat pe primul loc în clasamentul din play-out, Adrian Mutu s-a arătat îngrijorat înaintea partidei UTA Arad – Rapid, programată sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20:30, din cauza problemelor de lot pe care le are.

ADVERTISEMENT

”Este un meci important pentru că diferența de puncte este mică. Suntem conștienți că UTA o să vină și o să pună presiune, va fi împinsă de la spate de public. Dar noi suntem Rapid și pentru a crea mentalitatea de învingători pe care mi-o doresc trebuie să trecem prin meciuri de genul acesta. 

Fiecare meci cu echipe valoric apropiate, cum sunt UTA sau Sepsi, sunt meciuri-cheie. Noi vrem să le câștigăm. Ar însemna că am obține ceva ce nu mulți sperau. Nu am niciun obiectiv. Luăm fiecare meci în parte și vom vedea unde ajungem. Vreau să formăm o echipă pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Avem ceva probleme de efectiv. Goge e răcit, a trebuit să îl schimb. Avem și accidentați, Romario Moise nu și-a revenit, nu știu dacă Sefer o să fie apt. Sunt probleme, dar sper să trecem peste ele, iar băieții care intră să își facă datoria”, a declarat Mutu la conferința de presă premergătoare întâlnirii.

Mutu, fericit că lumea revine pe stadioane

Fostul mare internațional s-a arătat încântat de faptul că tot mai mulți spectatori vin la meciuri pe stadioanele din România și crede că este posibil ca afluența de public de la meciurile Rapidului să fi ajutat și ca fanii altor formații să se întoarcă în tribune.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur pentru fotbalul românesc. Am văzut și aseară, la Cluj, în Liga 2, un public numeros. Încet, oamenii se întorc la pasiunea asta pentru fotbal. Nu știu dacă Rapid a dat tonul, dar e îmbucurător că vedem lume tot mai multă pe stadioane”, a menționat Mutu.

Meciul dintre UTA și Rapid a început cum nu se poate mai prost. Cosilierul PSD Arad, Dorian Curcanu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu tentă rasistă la adresa fanilor giuleșteni. ”Azi e ziua internaţională a romilor! La mulţi ani tuturor romilor! P.S. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Meciurile dintre cele două formații au fost mai mereu marcate de evenimente neplăcute. La meciul disputat la Arad, în septembrie 2021, în sezonul regulat, galeria celor de la UTA a afișat mai multe bannere rasiste la adresa giuleștenilor.

ADVERTISEMENT