Sport

Adrian Mutu, nervos după CFR – Craiova 1-2: “Ce pot să schimb? Dacă era Popescu răcit să nu scoată mingile imposibile!”

CFR Cluj a pierdut cu 1-2 derby-ul cu Universitatea Craiova şi cade pe locul 4 în SuperLiga. Adrian Mutu a fost nervos la final, după ratările elevilor săi.
16.03.2024 | 22:55
Adrian Mutu nervos dupa CFR  Craiova 12 Ce pot sa schimb Daca era Popescu racit sa nu scoata mingile imposibile
Adrian Mutu, nervos după CFR - Craiova 1-2: "Ce pot să schimb? Dacă era Popescu răcit şi nu scotea mingile imposibile!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Încă o victorie a oaspeţilor în debut de play-off. Universitatea Craiova a dat lovitura pe terenul lui CFR Cluj şi s-a impus cu 2-1. Ardelenii au avut mai multe ocazii, dar oltenii au profitat de gafele din apărarea adversă şi au urcat pe locul doi.

Adrian Mutu, nervos după CFR – Craiova 1-2: “Lipsa de experienţă a lui Matei Ilie s-a văzut, dar trebuie să îl ajutăm să crească”

Adrian Mutu a fost foarte dezamăgit la finalul meciului şi a declarat că jucătorii săi ar fi trebuit să fie atenţi la finalizare, mai ales că e un meci de play-off. “Briliantul” s-a enervat la întrebarea reporterului despre ce ar fi vrut să schimbe la acest meci:

ADVERTISEMENT

“Nu cred că meritam astăzi să pierdem. Când joci în play-off şi nu reuşeşti să marchezi din atâtea ocazii… În principiu nu am ce să le reproşez băieţilor decât să fie mai atenţi în faţa porţii.

Dar am făcut un joc solid, am luat goluri din două contraatacuri. Din păcate, lipsa de experienţă a lui Matei Ilie s-a văzut, dar trebuie să îl ajutăm să crească. Nu i-am spus nimic la cald, a marcat şi pentru 2-1.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că a fost penalty clar la Mogoş. Ivan nu joacă mingea”

Cred că în prima repriză sau tot meciul în general, am jucat bine. Am şi riscat, ceea ce s-a şi întâmplat cu faza golului doi. Nu avem ce face, mergem înainte. Nu este o seară bună, dar ca prestaţie de joc, îmi dă speranţe.

Ca rezultat, nu ne ajută deloc. Avem jucători convocaţi la naţionalele României, iar cei care vor rămâne, vom încerca să punem la punct anumite lucruri. Ce să zic, e un campionat în care contraatacul contează foarte mult.

ADVERTISEMENT

Iar la jucători cu execuţie cum sunt cei de la Craiova trebuie să fim atenţi. Eu cred că a fost penalty clar la Mogoş. Ivan nu joacă mingea. Chiar dacă era 0-2, era un gol şi altfel era rezultatul.

“Ce pot să mai schimb? Ce întrebare! Poate dacă Popescu era puţin răcit şi nu scotea aceste mingi imposibile”

Las specialiştii să vorbească despre acest episod. O să vedem la final cât de mult contează acest eşec. Suntem acolo, trei echipe la un punct. Vedem ce se va întâmpla şi mâine. 

ADVERTISEMENT

Este un rezultat care nu e corect, tabela vorbeşte întotdeauna. Ce pot să mai schimb? Ce întrebare! Poate dacă Popescu era puţin răcit şi nu scotea aceste mingi imposibile. Adversarii au avut un portar în formă excepţională”, a spus Adrian Mutu la final.

ADVERTISEMENT