Sport

Adrian Mutu, omul care a influențat decisiv plecarea lui Antonio Sefer de la Rapid: ”Mi-a explicat că cerințele vor fi mult mai mari la anul”

Antonio Sefer a decis să plece în această vară de la Rapid și a dezvăluit că cel care i-a influențat decisiv hotărârea a fost chiar antrenorul Adrian Mutu.
14.06.2023 | 11:24
Adrian Mutu omul care a influentat decisiv plecarea lui Antonio Sefer de la Rapid Mia explicat ca cerintele vor fi mult mai mari la anul
Antonio Sefer a decis să plece în această vară de la Rapid și a dezvăluit că cel care i-a influențat decisiv hotărârea a fost chiar antrenorul Adrian Mutu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani și-a dat acordul de a merge la formația israeliană Hapoel Beer Sheva, iar FANATIK a anunţat în exclusivitate că giuleştenii vor încasa 300.000 de euro de pe urma acestui transfer.

Antonio Sefer, sfătuit de Adrian Mutu să plece de la Rapid

Antonio Sefer a fost în Israel pentru a semna contractul pe patru sezoane cu Hapoel Beer Sheva, iar la întoarcerea în țară a explicat că unul dintre oamenii decisivi în plecarea sa de la Rapid a fost antrenorul Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”Am fost în discuții două săptămâni cu ei, țin să le mulțumesc domnului Dan Șucu, domnului Victor (n.r. – Victor Angelescu) și lui Nico (n.r. – Daniel Niculae) pentru că m-au înțeles că aș vrea să plec și sper că nu sunt supărați pe mine.

Domnul Șucu voia să rămân, țin să le mulțumesc și antrenorilor cu care am lucrat, lui Mister Mutu, staff-ului, lui Miță Iosif și Daniel Pancu. Eu am vorbit cu dânsul (n.r. – Adi Mutu) și mi-a explicat că cerințele vor fi mult mai mari la anul.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că va trebui să fac pasul în străinătate sau la altă echipă bună ca să am mai multe meciuri jucate. Mi-a vorbit foarte frumos, am înțeles lucrul acesta și m-a ajutat foarte mult chiar și el să plec de la Rapid”, a declarat Sefer, pentru sport.ro.

Sefer visează să se întoarcă pe final de carieră la Rapid

Antonio Sefer, care a fost dorit și de israelieni și în vara trecută, dar FANATIK a aflat atunci că totul a picat din cauza salariului mare cerut de mama jucătorului, a dezvăluit că se desparte foarte greu de suporterii Rapidului.

ADVERTISEMENT

”Sunt bine, sunt fericit, mă bucur că m-am transferat, este un pas foarte important pentru mine și sper să fac treabă bună acolo. Îmi doream, dar acum îmi este foarte greu, am avut patru ani și jumătate la Rapid, este echipa mea de suflet.

Aici m-am simțit foarte bine, apreciat de suporteri, de patroni, de staff, m-am înțeles foarte bine cu toată lumea, dar e un pas în cariera mea, sper să fac treabă bună acolo și la finalul carierei sper ca drumul meu să se întoarcă acasă, unde mă simt eu acasă, la Rapid. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranță îmi vor lipsi fanii, am avut o relație foarte bună cu ei, le mulțumesc în special lor, ei m-au făcut să fiu jucătorul de azi, mi-au trimis toată iubirea, țin să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine. Sper să încurajeze în continuare echipa, le doresc tot binele din lume și sper ca sezonul următor să ia campionatul”, a mai spus Sefer.

ADVERTISEMENT
Tags: