News

Adrian Oros: „Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia. O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța”

Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Cîțu și apropiat al lui Ludovic Orban, solicită demisia conducerii PNL, într-o postare pe Facebook.
22.11.2021 | 21:39
Adrian Oros Toata conducerea PNL ar trebui sa isi dea demisia O victorie in genunchi Cum zicea Olguta
ADVERTISEMENT

Fostul ministru interimar al Agriculturii în Cabinetul Cîțu este extrem de nemulțumit de tratativele purtate de PNL cu PSD pentru formarea noului Guvern. De altfel, acesta spune că până și susținătorii lui Cîțu i-au cerut demisia actualului șef al liberalilor.

Adrian Oros: „Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia”

Adrian Oros, care a fost și ministru al Agriculturii, dar și un apropiat al fostului președinte PNL Ludovic Orban, solicită printr-o postare pe Facebook, demisia conducerii PNL.

ADVERTISEMENT

El susține acest lucru după ce partidul său a purtat negocieri pentru formarea viitorului Executiv alături de PSD, susținând că șefii PNL „au trădat electoratul”.

„Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliţia de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Si pentru modul in care au trădat electoratul care a votat o coaliţie de dreapta care să dezvolte România”, a precizat Oros.

ADVERTISEMENT

Oros: „O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța”

Liberalul mai susține, de altfel, că „nici unul nu este mai puțin vinovat”, deoarece „au votat la comandă”, și că aceste negocieri s-au încheiat cu „o victorie în genunchi”, după cum a afirmat Lia Olguța Vasilescu, luni, în cursul ședințelor pentru împărțirea și ocuparea scaunelor de miniștri.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Nici unul nu este mai puțin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca niște păpuși mecanice invocând «interesul național»”, afirmă Oros.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Agriculturii: Noii șefii ai PNL au promis că nu vor mai da o altă șansă la guvernare social-democraților

Oros mai spune și că încă de la Congresul PNL, din 25 septembrie 2021, că cei ce au câștigat șefia PNL au promis că nu vor mai acorda o altă șansă social-democraților la guvernare pentru „cel puțin 7 ani”.

„La Congresul PNL, echipa câștigătoare a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi”, menționează în postare liberalul.

ADVERTISEMENT

Adrian Oros: „Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară”

Adrian Oros atrage atenția, de altfel, asupra faptului până și susținătorii lui Florin Cîțu din fruntea partidului ar fi început să îi solicite demisia președintelui liberal.

„Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul “suflului nou”. E de așteptat ca în următoarea perioadă, mulți dintre acești vrednici “urmași ai Brătienilor ”să încerce să își spele imaginea, debarcându-l pe Câțu”, scrie Oros pe Facebook.

„Eu le spun altceva: Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă ghearele de pe Partidul Național Liberal!”, a adăugat în finalul mesajului Oros.

ADVERTISEMENT