Sport

Adrian Păun, gol și accidentare în Ajunul Crăciunului. Cât ar urma să lipsească de pe gazon internaționalul român

Adi Păun a marcat al doilea gol în tricoul lui Hapoel Beer Sheva, dar s-a accidentat la gambă și a părăsit terenul șchiopătând.
25.12.2022 | 16:08
Adrian Păun a marcat al doilea gol în tricoul lui Hapoel Beer Sheva. Sursă foto: Facebook - @Hapoel Beer Sheva.
ADVERTISEMENT

Adi Păun a marcat al doilea gol său în tricoul celor de la Hapoel Beer Sheva, în partida câștigată spectaculos, scor 3-2 în fața celor de la Beitar Ierusalim. Împrumutat la sfârșitul lunii septembrie de la CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, internaționalul român a ieșit accidentat de pe teren.

Adi Păun a marcat al doilea gol pentru Hapoel Beer Sheva

Adi Păun a ajuns în lotul celor de la Hapoel Beer Sheva la finalul lunii septembrie. FANATIK a anunțat în exclusivitate că CFR Cluj a încasat 200.000 de euro pentru împrumutul fotbalistului, iar la finalul sezonului, israelienii au opțiunea de cumpărare definitivă pentru 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul s-a acomodat repede în Israel și a devenit unul dintre fotbaliștii titulari ai formației conduse de Elyaniv Barda. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care a plecat de la botezul unde era naș pentru a semna cu Hapoel Beer Sheva, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a reușit să înscrie al doilea gol pentru israelienii în victoria, scor 3-2 cu Beitar Ierusalim.

Fostul fotbalist de la CFR Cluj reușea să mai înscrie pe 31 octombrie, în victoria cu 2-0 în fața celor de la Maccabi Tel Aviv. Totuși, sportivul a fost lovit de ghinion în minutul 67 când a părăsit terenul accidentat

ADVERTISEMENT

Adi Păun gol și accidentare în Ajunul Crăciunului. Ar putea absenta până la 6 săptămâni

Adrian Păun a marcat în minutul 53, după ce a plecat din propria jumătate, reușind să-i depășească în viteză pe fundașii oaspeților și să-l învingă pe portar cu un șut plasat, dar în același timp, puternic.

În minutul 67, Adi Păun a fost înlocuit de Micha, din cauza unei accidentări la gambă. Fotbalistul român a părăsit terenul șchiopătând, fiind aplaudat de cei 15.000 de spectatori din tribunele arenei Toto Turner din Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al campioanei României va absenta la meciul de pe 1 ianuarie 2023 cu Maccabi Haifa, însă dacă medicii vor constata că este ruptură, jucătorul român ar putea absenta până la 6 săptămâni. Hapoel Beer Sheva se află pe locul 3 în clasament, la egalitate cu Maccabi Tel Aviv, aflată pe poziția secundă. Ambele echipe au câte 35 de puncte, la doar o lungime distanță de liderul Maccabi Haifa, dar cu un meci în plus.

Hapoel Beer Sheva a vrut să transfere alți jucători români înaintea lui Adi Păun

Mutarea lui Adi Păun în Israel a surprins pe piața transferurilor din România, însă FANATIK a anunțat în exclusivitate că Hapoel Beer Sheva monitoriza mai mulți fotbaliști români, înainte să-l împrumute pe fostul fotbalist de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Primul pe lista celor de la Hapoel Beer Sheva a fost Antonio Sefer. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate toate detaliile negocierilor dintre fotbalistul de la Rapid și „călăul” Universității Craiova din preliminariile pentru grupele Conference League.

Andrei Ivan, care a intrat pe raza israelienilor după „dubla” din Conference League, a fost al doilea pe listă, însă negocierile s-au terminat rapid din cauza prețului cerut de patronul Mihai Rotaru, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Marius Ștefănescu, de la Sepsi, a fost în vizorul lui Hapoel Beer Sheva, însă clauza de reziliere de 1,5 milioane de euro, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, i-a făcut pe israelienii să renunțe. De asemenea, Hapoel Beer Sheva nu a reușit să concretizeze un posibil transfer al lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT