Sport

Adrian Șut a pus lupa pe colegii de la FCSB. Cum vede transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Adrian Șut este unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB în prima parte a sezonului, iar mijlocașul le-a făcut o scurtă descriere colegilor.
18.01.2024 | 23:35
Adrian Sut a pus lupa pe colegii de la FCSB Cum vede transferul lui Radu Dragusin la Tottenham
Adrian Șut este unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB în prima parte a sezonului, iar mijlocașul le-a făcut o scurtă descriere colegilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este ultima echipă românească rămasă în Antalya. ”Roș-albaștrii” profită cât mai mult de vremea bună din Turcia și se vor întoarce în țară abia duminică, 20 ianuarie, cu o zi înainte de meciul cu UTA.

Adrian Șut și-a caracterizat colegii de la FCSB

Direct din cantonament, Adrian Șut a răspuns unor întrebări incomode în care a fost nevoit să-și caracterizeze colegii de la FCSB. El a dezvăluit care este cel mai fițos jucător din echipa lui Gigi Becali, dar și care este cel mai încăpățânat.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru gsp.ro, mijlocașul de 24 de ani a mărturisit că Florinel Coman este cel mai amuzant coechipier, Octavian Popescu este cel mai arătos, în timp ce fundașul camerunez Joyksim Dawa este cel mai fiţos.

Șut consideră cel mai încăpățânat fotbalist de la FCSB este Darius Olaru, cel mai muncitor în sala de forță este Ovidiu Popescu, cele mai bune sfaturi le oferă Risto Radunovic, iar portarul Mihai Udrea este cel mai liniștit.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, o motivație în plus pentru jucătorii români

Adrian Șut s-a arătat încântat de transferul la Tottenham prins de Radu Drăgușin și este convins că fundașul naționalei României se va impune în Premier League chiar dacă va multă presiune pe el.

”E un transfer incredibil, toată lumea știe că e un jucător serios, profesionist, mi se pare că merită. Nu s-a grăbit, a fost și în Serie B, și în Serie A, a jucat și la Sampdoria, și la Salernitana, nu doar la Genoa.

ADVERTISEMENT

A muncit mult. Este un exemplu pentru noi. Cred că ne ajută să credem mai mult că putem prinde astfel de transferuri și muncind poți face orice. Drăgușin va reuși la Londra, va fi o presiune pozitivă pentru el. Și-a îndeplinit visul, își dorea mult să ajungă în Premier League.

Nu poate decât să se bucure, să muncească foarte mult, asta va face, îl văd ca un jucător serios, profesionist, când își va primi șansa, își va câștiga locul de titular. Este calculat, liniștit, profesionist.

ADVERTISEMENT

Eu cred că m-aș adapta cel mai bine în Spania. Îmi plac și Premier League, și Serie A, dar consider că mi s-ar potrivi Spania. Sunt fan Barcelona. Mi-aș dori să ajung acolo unde pot să-mi cresc nivelul, să învăț cât mai multe”, a spus Șut.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „șansă dublă: 12 și total goluri: peste 2,5” la FCSB - UTA Arad