Sport

Alertă la FCSB: trei fotbaliști au fost depistați pozitiv la testul COVID!

Trei fotbaliști de la FCSB, aflați la pregătire sub comanda lui Edi Iordănescu, au fost depistați pozitiv la testul COVID
05.10.2021 | 10:20
Alerta la FCSB trei fotbalisti au fost depistati pozitiv la testul COVID
ADVERTISEMENT

După partida de vineri de la Ploiești cu Chindia, jucătorii de la FCSB au primit două zile libere din partea antrenorului Edi Iordănescu, iar de luni s-au întors la antrenamente la baza de la Berceni.

Deoarece are mai mulți fotbaliști accidentați, tehnicianul „roș-albaștrilor” a fost nevoit să completeze lotul cu mai mulți jucători de la echipa a doua sau de la grupele de juniori, dar și cu unii dintre cei împrumutați la alte formații.

ADVERTISEMENT

Trei jucători de la FCSB au ieșit pozitiv la testul pentru COVID

Așa cum era normal, jucătorii nou-veniți la pregătire au fost testați pentru COVID și, din păcate, trei dintre ei au ieșit pozitiv. Este vorba despre portarii Toma Niga și Răzvan Udrea, precum și de fundașul David Petruț.

Răzvan Niga era împrumutat la divizionara secundă Unirea Constanța, însă în ultimele zile s-a antrenanat alături de prima echipă a celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cei trei jucători depistați pozitiv au fost izolați imediat de restul lotului. Urmează să se facă o nouă testare pentru a se vedea dacă și alți fotbaliști care au fost în contact cu aceștia s-au îmbolnăvit de coronavirus sau nu.

Edi Iordănescu a chemat la pregătiri mai mulți jucători de la echipa a doua sau de la juniori

Din cauza accidentărilor și a jucătorilor convocați la loturilor naționale, Edi Iordănescu a fost nevoit să cheme la antrenamente mai mulți jucători de la juniori sau de la echipa a doua, pentru a avea un efectiv complet la ședințele de pregătire. Printre cei convocați, se numără și fundașul David Petruț, unul dintre fotbaliștii depistați pozitiv la testul COVID.

ADVERTISEMENT

„Juniorii Paul Ganea, Ștefan Moraru, Matei Tănasă și David Petruț s-au pregătit luni alături de jucătorii de la prima echipă. Roș-albaștrii s-au reunit la Baza Sportivă FCSB, după ce au avut două zile libere, în urma victoriei de la Ploiești”, se arată în comunicatul publicat de FCSB pe Facebook.

Veste bună pentru Edi Iordăneescu: Florin Tănase revine la antrenamente

După aceste vești rele, antrenorul Edi Iordănescu a primit însă și una bună: Florin Tănase va reveni la antrenamente începând de marți. El s-a accidentat la finalul lunii august, în derby-ul de la Cluj cu CFR, și a ratat ultimele 5 partide ale FCSB-ului, dar și convocarea la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vor interveni complicații, Florin Tănase își va face apariția în prima echipă a FCSB-ul în partida cu CS Mioveni, din următoarea etapă a Ligii 1, așa cum FANATIK v-a informat încă din 30 septembrie.

Situația stă însă diferit în ceea ce-i privește pe ceilalți jucători accidentați: Octavian Popescu se află încă în recuperare săptămâna aceasta, iar Florinel Coman este așteptat la pregătiri în a doua jumătate a lunii octombrie.

Pentru că este weekend liber și în Liga 2, Edi Iordănescu vrea să organizeze un meci amical la sfârșitul săptămânii, iar cel mai probabil adversarul ales va fi Astra Giurgiu, cu care „roș-albaștrii” s-au mai întâlnit și în precedenta pauză competițională din luna septembrie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,05 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT