Sport

Alex Bourceanu, săgeţi către Adi Popa în disputa FCSB – CSA Steaua: “Îşi şterg din minte că au jucat cu Chelsea. Apoi, halucinant, se mândresc cu asta”

Alex Bourceanu a trimis săgeţi către Adi Popa în discuta FCSB - CSA Steaua. Fostul fotbalist de la FCSB nu înţelege cum unii foşti jucători ai roş-albaştrilor susţin că nu au jucat la Steaua.
09.11.2023 | 22:05
Alex Bourceanu sageti catre Adi Popa in disputa FCSB  CSA Steaua Isi sterg din minte ca au jucat cu Chelsea Apoi halucinant se mandresc cu asta
Alex Bourceanu, săgeţi către Adi Popa în disputa FCSB - CSA Steaua: "Îşi şterg din minte că au jucat cu Chelsea. Apoi, halucinant, se mândresc cu asta". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Disputa pentru palmares între CSA Steaua şi FCSB atinge noi culmi. Decizia Curţii de Apel a dezavantajat clubul din SuperLiga, care a pierdut palmaresul istoric al echipei, care a revenit Clubului Sportiv al Armatei.

Alex Bourceanu, săgeţi către Adi Popa în disputa FCSB – CSA Steaua: “Este aberant ce se întâmplă”

Alex Bourceanu a comentat disputa CSA Steaua – FCSB pentru palmares, nume şi marcă la podcastul “Victory Extra Time”. Fostul mijlocaş de la FCSB a trimis săgeţi şi către Adi Popa, fostul său coleg care susţine că CSA Steaua este adevărata continuatoare:

ADVERTISEMENT

“Nu este nimic. Este foarte simplu. Am jucat la echipa pe care a patronat-o Gigi Becali, nu ştiu cum se numeşte echipa aia între 2003 şi 2013. De atunci e FCSB, dar până atunci nu ştie nimeni. 

S-a numit Steaua, dar nu era Steaua. Am jucat la Steaua care nu era Steaua şi am jucat la FCSB, fosta Steaua care nu era Steaua. Este aberant ce se întâmplă, halucinant. Înţeleg că nu este Steaua dinainte de 2003.

ADVERTISEMENT

Înţeleg că din 2013 nu mai este. Ok, înţeleg şi asta. A spus instanţa. Dar ce s-a întâmplat din 2003 până în 2013 când s-a numit Steaua? Am tricourile acasă, există poze. Dar cine n-are ochelari?

“Mă gândesc la oamenii care au fost pe stadion în 2006, 2012, 2013”

Există un contract pe care scrie clar “FC Steaua Bucureşti”. Alea există, nu ştiu ce s-a întâmplat. Înţeleg înainte, înţeleg după. Nu ştiu dacă este neapărat corect, dar înţeleg. Înţeleg înainte, înţeleg după.

ADVERTISEMENT

Dar în acea perioadă (n.r. 2003-2013) nu ştiu ce s-a întâmplat. E tragi-comic. Mă gândesc la oamenii care au fost pe stadion în 2006, 2012, 2013… 2006 este cea mai grea pârghie după 1991. 

Cea mai mare performanţă, cea mai puternică ancoră şi apoi e Chelsea. Oamenii care au fost la acele meciuri, au ţipat pe stadion şi care acum spun că echipa aia n-a existat e ca şi cum ar spune despre ei că n-au existat în acele două ore.

ADVERTISEMENT

“Sunt colegi de-ai mei care îşi şterg din minte că au jucat cu Chelsea. Cum?”

Este ca şi cum vrei să ştergi ceva din minte. Sunt colegi de-ai mei care îşi şterg din minte că au jucat cu Chelsea. Cum? Dacă spui că acea echipă nu e continuatoarea, e ca şi cum spui că n-ai fost pe teren la meciul ăla.

Apoi, halucinant, te mândreşti cu meciul ăla. Poftim? Ce-mi scapă aici? Nu ştiu ce-mi scapă”, a spus Alex Bourceanu în podcastul “Victory Extra Time”.

Din generaţia 2013 a FCSB-ului care a învins Chelsea, doar Adi Popa susţine că CSA Steaua este continuatoarea echipei istorice. Înainte să îşi rezilieze contractul cu FCSB, în 2020, Popa a intrat în conflict cu Gigi Becali.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT