Sport

Alex Chipciu l-a făcut praf pe Adi Popa în scandalul FCSB – CSA Steaua: ”Ești ipocrit dacă spui altceva”

Adi Popa a fost taxat de fostul său coechipier Alex Chipciu pentru că ține partea celor de la CSA Steaua în scandalul cu FCSB legat de palmares.
28.12.2023 | 14:22
Alex Chipciu la facut praf pe Adi Popa in scandalul FCSB  CSA Steaua Esti ipocrit daca spui altceva
Adi Popa a fost taxat de fostul său coechipier Alex Chipciu pentru că ține partea celor de la CSA Steaua în scandalul cu FCSB legat de palmares. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mesajul căpitanului de la Universitatea Cluj a venit la o lună și jumătate după ce un alt fost jucător la echipa lui Gigi Becali, Alex Bourceanu, a avut o reacție violentă la adresa celui supranumit ”Motoreta”.

Adi Popa, pus la zid de Alex Chipciu pentru comentariile în scandalul FCSB – CSA Steaua

Alex Chipciu a mărturisit faptul că înțelege că Adi Popa a avut o experiență dificilă atunci când s-a întors să joace la FCSB, însă de aici și până să susțină CSA Steaua în tot acest scandal este cale lungă.

ADVERTISEMENT

”El e subiectiv, a avut o experiență nefastă când s-a întors la Steaua (n.r. – FCSB) și cu patronul și cu MM și cumva se simte, vrea cumva să-și ia o revanșă. Eu îmi respect foarte mult toți colegii, nu vorbim, să-l sun să-l întreb ce mai faci, Popică.

Ce am în cap legat de el și-mi vine să-i spun, eu țin minte când a intrat în vestiar la noi și erau jucători de echipa națională toți. Când a intrat în vestiar, a intrat cu rușine. Nu mă refer că eram noi șmecheri, dar intra cu emoția aia.

ADVERTISEMENT

Ceilalți care erau la Steaua jucau la națională. Ideea în sine, fără a crea vreo polemică, dacă în momentul ăla era CSA Steaua în Liga 2, el juca la Chiajna, și FCSB era în prima ligă și-l suna domnul Becali, eu sunt curios unde se ducea el în momentul ăla? Se ducea la FCSB clar, ești ipocrit dacă spui altceva”, a declarat Chipciu, pentru prosport.ro.

Chipciu nu vede cum poate fi spălat pe creier

”Nu punem la îndoială valoarea lui, a jucat la echipa națională, și în meciul cu Ajax. Probabil a avut treaba asta subiectivă, dacă el ar avea puterea să spună ‘bă, dacă în momentul ăla când am venit de la Chiajna și m-a sunat domnul Becali, era CSA Steaua în Liga 2 și FCSB în prima ligă și eu mă duceam la CSA că asta consider eu că e Steaua’, aș ridica mâna și aș spune bravo, felicitări, înseamnă că ești cel mai mare stelist cu Armata și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Dar ar fi venit la FCSB, cu siguranță. Mi se pare câteodată că el vrea să impună părerea lui și altor jucători, dar jucătorii ăia te-au ajutat pe tine să progresezi. Și eu am primit multe mesaje după meciul ăla de Cupă (n.r. CSA – U Cluj), mai sunt unii care au conspirații de astea că pământul e plat și chiar cred în treburile astea.

Și mie mi se pare ceva incredibil. De cine să fiu spălat pe creier? Cu domnul Becali n-am mai vorbit din 2016, de când am plecat la Anderlecht”, a mai spus Alex Chipciu despre fostul său coechipier.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 35 de ani, fostul atacant al ”roș-albaștrilor” din ambele ligi, e de părere că suporterul de rând crede tot ce vede la televizor sau pe internet. Așadar, notorietatea lui Gigi Becali și faptul că FCSB se luptă la titlu, în timp ce CSA Steaua este în liga secundă, ar contribui decisiv la alegerea făcută de fani.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad