Life

Alex Dobrescu a făcut public un schimb neașteptat de mesaje cu Cristina Cioran: “Mare prost ești”

Alex Dobrescu a postat câteva mesaje pe care le-a schimbat cu Cristina Cioran. Cei doi s-au despărțit la începutul acestei luni.
14.11.2022 | 17:49
Cristina Cioran și Alex Dobrescu, la cuțite după despărțire. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Cristina Cioran, Alex Dobrescu a făcut public un schimb neașteptat de mesaje cu vedeta. Conversația celor doi este una intimă.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, schimb neașteptat de mesaje după despărțire

La începutul lunii, Cristina Cioran a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei. Vedeta a spus că cei doi nu se mai înțelegeau, așa că au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Alex Dobrescu a negat că el și fosta prezentatoare TV s-au despărțit. Mai mult, acesta chiar a anunțat că cei doi urmează să se căsătorească.

Tatăl fetiței Cristinei Cioran a făcut publice câteva mesaje acide dintre cei doi. Actrița a folosit un limbaj total neașteptat în conversația cu fostul partener.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a ținut să-i spună fostului partener că ea a făcut ceva în viață, spre deosebire de el.

“Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. 

ADVERTISEMENT

Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. (…) Mare prost ești!”, i-a scris Cristina Cioran bărbatului căruia i-a dăruit un copil.

Alex Dobrescu a avertizat-o pe vedetă că va posta mesajele, iar aceasta i-a răspuns: “Foarte bine, să știe toată lumea.”

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Cristina Cioran după ce fostul iubit a făcut publice mesajele de la ea

După ce Alex Dobrescu a făcut public schimbul de mesaje cu ea, Cristina Cioran a reacționat pe Instastory. Vedeta a spus că bărbatul a trecut la șantaj și la amenințări deoarece nu poate accepta despărțirea celor doi.

“Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …

Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine…

Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris vedeta pe pagina ei.

Cristina Cioran a anunțat relația cu Alex Dobrescu în urmă cu aproximativ doi ani.

Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă nunta, mai ales că actrița a fost cerută în căsătorie cu doar câteva săptămâni în urmă, aceștia s-au despărțit la începutul acestei luni.

Actrița a spus că despărțirea s-a produs din cauza faptului că aveau “diferențe de opinii”, supă cum a declarat pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT