Fotbal intern

Alex Pașcanu nu mai vrea în Liga 1: ”La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal”

08.11.2020 | 11:56
Alex Pascanu nu mai vrea in Liga 1 La CFR Cluj miam pierdut pofta de fotbal
ADVERTISEMENT

Fundașul central Alex Pașcanu nu mai vrea să se întoarcă în Casa Pariurilor Liga 1, după experiența negericită trăită la CFR Cluj.

Adus ca o mare speranță în Gruia, de la juniorii lui Leicester City, internaționalul român de tineret a fost împrumutat în această vară pentru două sezoane la formația Ponferradina, din liga a doua spaniolă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a bifat doar patru meciuri pentru echipa lui Dan Petrescu, fiind apoi împrumutat în iarnă la FC Voluntari.

Alex Pașcanu exclude o revenire în Liga 1

”La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal! Sincer, nu m-aș mai întoarce în România”, a declarat Alex Pașcanu la Pro TV, excluzând astfel o revenire în Liga 1 înciuda faptului că mai este legat contractual de formația din Gruia.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nu a fost dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, dar conducătorii clubului au făcut transferul peste capul tehnicianului în încercarea de a-i oferi un jucător care să fie vandabil pentru regula U21, capitol la care ardelenii aveau probleme.

Alex Pașcanu a fost dorit și de FCSB, iar finanțatorul Gigi Becali a explicat că cei de la Cluj l-au transferat pe internaționalul de tineret doar pentru ca acesta să nu ajungă la formația sa.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a fost convocat de selecționerul naționalei de tineret a României, Adrian Mutu, pentru meciul decisiv cu Danemarca, care se va disputa pe 17 noiembrie, d el aora 20:30, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, și care îi poate duce pe tricolorii mici la al doilea turneul final de Euro consecutiv.

Alexandru Pașcanu a vorbit despre cel mai greu moment al carierei și a povestit că acesta a fost semifinala pierdută la Euro 2019 de tineret în fața Germaniei, scor 2-4, după ce elevii lui Mirel Rădoi au condus la pauză cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a marcat un gol în cele cinci meciuri jucate pentru Ponferradina în acest sezon din Segunda Division. Formația românului se află pe locul nouă în clasament, cu 15 puncte, la 11 puncte în urma liderului Espanyol Barcelona.

ADVERTISEMENT