Life

Cine e Alexandra Duli de la Survivor România 2022. Războinica postează imagini provocatoare pe Instagram

Cine e Alexandra Duli de la Survivor România 2022, Concurenta face parte din echipa Războinicilor în cel de-al treilea sezon al reality show-ului difuzat la Pro TV.
10.01.2022 | 19:52
Cine e Alexandra Duli de la Survivor Romania 2022 Razboinica posteaza imagini provocatoare pe Instagram
Cine e Alexandra Duli de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Duli de la Survivor România 2022 face parte din echipa Războinicilor în noul sezon al emisiunii. Cel mai așteptat reality show va începe duminică, 16 ianuarie, pe Pro TV.

Nu este prima dată când tânăra apare într-o emisiune TV. Alexandra a participat și la sezonul șase Burlacul, atunci când a încercat să-l cucerească pe Andi Constantin, alături de alte concurente.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, Alexandra locuiește la Londra, acolo unde a terminat și facultatea, în 2019.

Cine este Războinica Alexandra Duli de la Survivor România 2022

Alexandra Duli, noua concurentă din echipa Războinicilor la Survivor România 2022, a terminat Universitatea din Kent în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Tânăra este pregătită de marea aventură și vrea să-și depășească limitele în show-ul din Republica Dominicană, acum difuzat la Pro TV.

Concurenta este din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, dar locuiește la Londra de câțiva ani. Este foarte activă în mediul online, iar pe Instagram este urmărită de peste 17.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Din echipa Războinicilor fac parte 12 concurenți, la fel ca cei din echipa Faimoșilor. Fiecare concurent va da totul pe trasee și va lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @survivor.protv

Echipa albastră este formată din Alexandra Duli (manager), Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator  profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angela Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer) și Ramona Crăciunescu (curier).

ADVERTISEMENT

Celebrul reality show va avea premiera duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00, la Pro TV. Show-ul se va mai difuza luni și marți, de la ora 20:30.

Daniel Pavel, despre noul sezon Survivor România

Daniel Pavel așteaptă cu nerăbdare să înceapă sezonul al treilea Survivor România și le promite telespectatorilor aventură și spectacol.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro.

La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a spus Daniel Pavel despre noul sezon.

ADVERTISEMENT