Sport

Alexandru Albu, alegere surprinzătoare pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB. Ce rezultat ar prefera în duelul rivalelor la titlu

Rapid a defilat pe Giulești cu FC Voluntari și a câștigat cu 4-1 împotriva lui FC Voluntari. Jucătorii lui Adrian Mutu sunt invincibili pe teren propriu și îi „înțeapă” pe FCSB.
04.02.2023 | 22:57
Alexandru Albu alegere surprinzatoare pentru derbyul CFR Cluj  FCSB Ce rezultat ar prefera in duelul rivalelor la titlu
Rapid e pe locul trei în SuperLiga după victoria cu FC Voluntari. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut spectacol în Giulești cu FC Voluntari, iar Marko Duganzdic a fost omul-serii după ce a devenit noul golgheter din SuperLiga. Jucătorii „alb-vișinii” visează cu ochii deschiși la titlu.

Antonio Sefer a revenit la Rapid după ce a ratat transferul la Zulte Wargem

Antonio Sefer a jucat primul meci pentru Rapid după ce a ratat transferul la Zulte Wargem, așa cum FANATIK a dezvăluit: „Știam că Voluntari e o echipă incomodă, dar am pregătit bine meciul. Sperăm să fim concentrați până în ultimul minut și să nu mai luăm gol pe final”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a ținut să îl felicite și pe Marko Dugandzic: „E foarte fericit și sperăm să mai marcheze și să o țină tot așa”.

Jucătorul de 22 ani a explicat cum se simte după ce a ratat transferul în Belgia: „Nu știu dacă sunt mulțumit, dar am hotărât împreună cu clubul să rămân în România. Nu am ajuns la un acord și sper să continui foarte bine aici și să fac meciuri bune”.

ADVERTISEMENT

Sefer le promite suporterilor și lui Adrian Mutu că va reveni la forma de la începutul sezonului „Îmi dau încredere aceste lucruri, muncesc mult la antrenamente și doar cu multă muncă voi deveni un jucător bun din nou pentru echipă. Îmi aștept rândul și sper să dau totul pentru echipă”. 

Alexandru Albu, nemulțumit de rezultatul final: „Puteam câștiga la un scor mult mai mare”

Alexandru Albu a marcat un gol superb cu FC Voluntari și a oferit și o pasă decisivă, însă tot nu e mulțumit: „A fost un meci la discreția noastră și puteam câștiga la un scor mult mai mare. O victorie meritată, dar voiam să avem nouă puncte după aceste trei meciuri. Terenul de la Cluj nu prea ne-a ajutat. 

ADVERTISEMENT

Sunt fericit, mă bucur că am reușit să marchez, să îmi ajut echipa să câștige și asta e cel mai important. I-am făcut pe suporteri fericiți”.

Mijlocașul defensiv a vorbit și despre prestația de excepție a lui Dugandzic: „El este atacant. Asta trebuie să facă, să dea goluri. Dacă va face asta la fiecare meci, noi vom câștiga și el va ieși golgheter”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu, despre imbatibilitatea Rapidului în Giulești: „Ne dau aripi și mâncăm din adversari”

Albu nu se gândește la titlu în SuperLiga și obiectivul rămâne în continuare calificarea în play-off: „Știm ce pretenții au suporterii și noi în vestiar, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să nu ne avântăm. Să intrăm în play-off și să vedem când se vor înjumătăți punctele dacă ne putem bate la primele locuri”.

Rapidistul a explicat că echipa își trage seva de la galerie: „Secretul nostru sunt suporterii. Ei ne împing de la spate și în momentele grele, când dăm impresia că adversarul ne domină. Ne dau aripi și mâncăm din adversari”.

Alexandru Albu i-a „înțepat” și pe rivalii de la FCSB și speră că ardelenii vor câștiga în derby. Asta deși CFR Cluj s-ar distanța în fruntea clasamentului. Iar noul transfer al Rapidului l-a cucerit deja„Fushou e un jucător de calitate, îi trebuie puțin timp pentru că a făcut doar câteva antrenamente. Mă bucur că am rămas toți.

Sincer eu mi-aș dori să bată CFR-ul. Se duc mai în față, dar important e să nu câștige FCSB. Pentru noi, cel mai bun ar fi un rezultat de egalitate”. 

ADVERTISEMENT