Fotbal intern

Alexandru Bourceanu se pregătește să devină antrenor și învață de la Guardiola și Klopp. Ce spune de duelul carierei, cu Leo Messi

02.05.2020 | 16:53
Alexandru Bourceanu se pregătește să devină antrenor și învață de la Guardiola și Klopp. Ce spune de duelul carierei, cu Leo Messi
Alex Bourceanu, în cantonament cu FC U Craiova. Fostul căpitan al FCSB-ului îl va ajuta pe Ovidiu Stângă Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, a recunoscut că vrea să devină antrenor și învață de la Pep Guardiola și Jurgen Klopp, preferații lui, dar a dezvăluit că regretă faptul că nu a colaborat cu Cosmin Olăroiu în cariera sa de fotbalist.

Alexandru Bourceanu vrea să devină antrenor

Alexandru Bourceanu a recunoscut că este gata să facă pasul către cariera de antrenor și speră să aibă la fel de mult succes, cum a avut pe vremea când purta banderola de căpitan a FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să continui în fotbal și să fiu antrenor, dar ca jucător totul s-a terminat. Voi fi un antrenor bun, am lucrat cu unii dintre cei mai buni antrenori pe care îi are Romania în acest moment. Mi-ar fi placut să lucrez și cu Olaroiu, nu am avut șansa”.

„Încerc să trec de la beletristică, la beletristica despre antrenori în fotbal. Am citit despre Guardiola și Klopp. Imi plac amândoi”, a mai spus Alexandru Bourceanu.

ADVERTISEMENT

Duelul cu Messi, cea mai frumoasă amintire

Alexandru Bourceanu a dezvălui că meciul dintre România și Argentina a fost cel mai frumos din cariera sa la naționala României, mai ales că a avut șansa să se dueleze cu Lionel Messi, unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie.

„L-am întâlnit pe Messi, dar nu l-am atacat niciodată. Chiar îmi era frica de el, cine a spus ca nu îi e frică de Messi, minte.

Mi-am dorit și eu să iau tricoul lui. L-a luat Torje înainte, l-am luat pe al lui Mascherano și am fost la fel de mulțumit”, și-a adus aminte Alexandru Bourceanu.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bourceanu, în vârstă de 35 de ani, a jucat ultima dată în liga a doua la Gloria Buzău, formație pregătită de Ilie Stan, unde a rezistat doar o lună și jumătate.

  • 26 de selecții a avut Alexandru Bourceanu la naționala României
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri