Sport

Alexandru Mitriță și-a rezolvat situația în Arabia Saudită! Drum liber spre U Craiova?! Prima reacţie a oltenilor

Micuțul mijlocaș ofensiv e tot mai aproape de revenirea la Universitatea Craiova. Tocmai și-a anunțat despărțirea de Al Ahli.
19.08.2021 | 18:05
Alexandru Mitrita sia rezolvat situatia in Arabia Saudita Drum liber spre U Craiova Prima reactie a oltenilor
ADVERTISEMENT
19-08-2021
15:06

Mihai Rotaru, despre venirea lui Mitriță la U Craiova

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, nu a ascuns că îl dorește pe Alexandru Mitriță, care și-a reziliat contractul cu Al Ahli și a redevenit jucătorul lui New York City FC, dar a dezvăluit că e dificil ca acesta să ajungă în Bănie.

”Nu este vorba de salariu. Nu asta conteaza pentru Alex. Problema este New York. Dacă îl vor lăsa. Ei au investit foarte mulți bani și ei hotărăsc unde îl împrumută. E foarte greu să ajungă la Craiova în următoarea perioadă. Toată lumea își dorește să vină la Craiova și el e primul.

El aștepta un copil și era dificil pentru că era foarte departe. Au fost și mai mulți bani și de-asta a mers la Al Ahli. Deciziile în fotbal țin de foarte multe variabile. Era mai aproape de casă, salariul de trei ori mai mare, dar nu numai asta. În Golf ajungi în 5 ore. Din America în 13 ore”, a declarat Rotaru la emisiunea Liga Digi Sport.

Scenariul care până mai ieri părea desprins din filmele Science Fiction, astăzi începe să prindă contur. Alexandru Mitriță tocmai și-a luat rămas bun de la Al Ahli și va reveni, cel mai probabil, în Liga 1, la Universitatea Craiova. Stă mărturie mesajul emoționant publicat cu foarte puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

Sunt recunoscător pentru toată susținerea oferită. Sunteți incredibili! Vă urez mult succes în continuare”, le-a transmis micuțul mijlocaș ofensiv fanilor saudiți. În cele 30 de meciuri din stagiunea precedentă, acesta și-a trecut în cont patru goluri și cinci pase decisive.

ADVERTISEMENT

Un bilanț care nu poate rivaliza, însă, cu cel din MLS: 18 reușite și șapte assist-uri în cele 49 de partide disputate în tricoul lui New York City FC, formație care îl transfera chiar de la Craiova, în urmă cu doi ani, pentru 8 milioane de euro, ca mai apoi să-l cedeze, sub formă de împrumut, pe fondul restricțiilor anti-Covid-19.

Alexandru Mitriță, tot mai aproape de revenirea la Craiova. Și-a anunțat despărțirea de Al Ahli

Mulțumesc Al Ahli pentru această experiență! A fost o plăcere să joc pentru tine și îți doresc tot binele din lume în viitor!

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandru Mitriță (@mitrita28)

Sunt recunoscător pentru toată susținerea oferită de fani. Sunteți uimitori! Vă mulțumesc din nou și vă doresc un noroc sincer!”, a sris Alexandru Mitriță pe contul său de Instagram.

Și tot aici găsim câteva fotografii ce par să indice mult așteptata revenire a mijlocașului în tricoul echipei sale de suflet. Acestea surprind atât o familie de lei (n.r. imagine la care a fost etichetată și soția sa), cât și un leu singuratic, semn că visul fanilor începe să prindă contur.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate zilele trecute, U Craiova a decis să-l cedeze pe Reagy Ofosu în Turcia, la Bursaspor. „MULȚUMIM, REAGY OFOSU! Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Reagy Ofosu a fost transferat la formația turcă Bursaspor. Mult succes în continuare”, au anunțat reprezentanții clubului.

Reghecampf, despre revenirea lui Mitriță: „Știți foarte bine ce înseamnă el pentru Craiova”

Mutarea pare gândită tocmai pentru a-i face loc „piticului” – așa cum obișnuiau să-l strige colegii – în lotul lui Laurențiu Reghecampf. De altfel, chiar și tehnicianul a lăsat de înțeles că Universitatea Craiova pregătește marea lovitură.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îmi cer scuze, dar nu vreau să comentez pentru că încă nu s-a realizat. O să discutăm despre Mitriţă în momentul în care va semna cu Craiova.

El în momentul de faţă se află sub contract şi nu pot să vorbesc despre un jucător aflat sub contract. Voi ştiţi foarte bine ce înseamnă el pentru Craiova”, spunea acesta la conferința de presă premergătoare meciului pierdut în fața UTA-ei, scor 0-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan Mediaș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: