Life

Alexia Eram, show la concertul lui Mario Fresh! Fiica Andreei Esca, apariție fierbinte în club

Alexia Eram, frumoasa fiică a Andreei Esca, a făcut un adevărat show la concertul pe care iubitul ei, Mario Fresh, l-a ținut într-un club, ținuta ei fiind, cu adevărat, fierbinte.
24.07.2022 | 22:34
Alexia Eram show la concertul lui Mario Fresh Fiica Andreei Esca aparitie fierbinte in club
Alexia Eram, show fierbinte pentru Mario Fresh, în club / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă în aceeași noapte, într-un club aflat în apropiere, fratele ei își sărbătorea împlinirea a 19 ani, Alexia Eram a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi alături și de iubitul ei, Mario Fresh, la concertul pe care acesta l-a ținut.

Alexia Eram, apariție fierbinte la concertul iubitului ei, Mario Fresh

După ce și-a pupat fratele și i-a făcut urările cuvenite pentru împlinirea celor 19 ani ai lui, Alexia Eram și-a luat una dintre cele mai senzuale ținute din dressing-ul ei – unul cu siguranță imens – și a dat o fugă în clubul în care iubitul său, Mario Fresh, avea de cântat.

ADVERTISEMENT

Iar după concerul lui Mario Fresh, Alexia Eram s-a dezlănțuit. Și, fără să stea prea mult pe gânduri, a făcut abuz de senzualitate. Purtând o rochie cu spatele complet gol, fără sutien, Alexia Eram l-a făcut pe Mario Fresh să transpire abundent. Și nu doar din cauza căldurii din club…

Nu de altceva, dar la un moment dat, în brațele cântărețului, Alexia Eram a demonstrat adevărate abilități de animatoare și, cu zâmbetul pe buze, a transforma seara dintr-una fierbinte într-una incendiară.

ADVERTISEMENT

Evident, cum și ea și Mario Fresh par să se simtă în largul lor cu asemenea gesturi pline de cutezanță, fiica Andreei Esca a împărtășit momentele cu pricina pe conturile ei de socializare. Culmea, imaginile cu pricina au fost surprinse chiar de viitoarea ei soacră, mama lui Mario Fresh.

Iar având în vedere că filmările sunt suficient de explicite, iar mama lui Mario Fresh a fost cea care le-a postat prima pe Instagram, este clar că Alexia Eram poate fi liniștită măcar într-o privință: viitoarea ei soacră este o femeie cu vederi moderne.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh, relație cu vechime

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de mai bine de cinci ani, perioadă în care, în repetate rânduri, s-a tot speculat pe seama despărțirilor lor. Cu toate acestea, cei doi par să formeze, și acum, un cuplu cât se poate de solid, iar fiecare întâlnire a lor este una ”cu scântei” când vine vorba de distracție.

Și, chiar dacă s-a tot discutat despre despărțirile lor, Alexia Eram și Mario Fresh au abordat, în relația de cuplu, și subiectul căsătoriei și copiilor. ”Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a spus Alexia Eram în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De altfel, relația lor, una foarte expusă în presă și în rețelele de socializare, este una asumată de la început până la sfârșit. ”A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune.

Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a mai spus ea pentru sursa citată, conform Spynews.

Alexia Eram, bani serioși din afaceri! Lunar, ea câștigă o sumă fabuloasă

La doar 21 de ani, Alexia Eram se poate lăuda că reușește să facă sume mari de bani din afacerile pe care le are, fie că e vorba de reclame prin intermediul rețelelor de socializare sau relații publice și comunicare.

Astfel, așa cum FANATIK a descoperit în exclusivitate, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, obține venituri lunare care depășesc 8.000 de euro doar din firma pe care o deține, Margot Production, înființată acum doi ani.

ADVERTISEMENT