Sport

Alimentul pe care mama lui Gigi Becali îl trimite jucătorilor de la FCSB: ”Băieții mei să aibă tot ce e mai bun”

Mama lui Gigi Becali este implicată total în proiectul FCSB și le trimite jucătorilor brânză produsă chiar de ea pentru a fi în formă la meciurile din SuperLiga.
26.02.2024 | 17:42
Alimentul pe care mama lui Gigi Becali il trimite jucatorilor de la FCSB Baietii mei sa aiba tot ce e mai bun
Mama lui Gigi Becali este implicată total în proiectul FCSB și le trimite jucătorilor brânză produsă chiar de ea pentru a fi în formă la meciurile din SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a avut o mare nemulțumire după victoria cu FC Botoșani, scor 3-2, și a criticat-o dur pe Cristina Trandafir, arbitrul VAR, care a decis eliminările lui Nana Antwi și Darius Olaru.

Jucătorii de la FCSB, hrăniți cu brânză produsă de mama lui Gigi Becali

După acest succes, FCSB s-a distanțat din nou la 10 puncte de rivalele CFR Cluj și Rapid, iar bucătarul Marius Falan a dezvăluit că alimentația joacă un rol important în forma arătată de elevii lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că din meniul jucătorilor de la FCSB nu lipsește brânza făcută chiar de mama lui Gigi Becali, Alexandrina. ”Trebuie să avem grijă de ei, pentru că sunt perlele lui nea Gigi, ca să zic aşa. Spune mereu ‘Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun’.

O dată n-a făcut rabat, au fost momente când a venit şi a considerat că e calitate slabă a produselor. Da, ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea ‘Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii’.

ADVERTISEMENT

Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis: ‘Măi tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la….’, la preţ triplu, şi de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare calitate”, a declarat bucătarul Marius Falan, pentru Orange Sport.

Ce meniu săptămânal au jucătorii de la FCSB

”Meniul e variat şi diversificat, în fiecare zi încercăm să le facem altceva, să-i surprindem. Suntem între ciocan şi nicovală, trebuie să le acoperi şi necesarul caloric, carbohidraţi, după antrenament. Trebuie să faci şi preparate pentru sportivi, că nu poţi să le dai ca la nuntă.

ADVERTISEMENT

E în funcţie de antrenamentele pe care le au. E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, și să-i creşti pe finalul săptămânii, pentru a le da energie. După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină.

Şi pe lângă toate astea, să încerci să-i şi surprinzi, să nu-i plictiseşti, să le faci aceleaşi preparate. După meci le permitem, le mai facem un hamburger, pizza, un caşcaval pane, râvnitul caşcaval pane”, a mai spus bucătorul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a făcut o analiză a jucătorilor FCSB după victoria cu FC Botoșani. Analistul TV a avut cuvinte de laudă la adresa mai multor fotbaliști ai gazdelor, însă jucătorul care l-a impresionat cel mai mult a fost Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,07 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist la pauză” la meciul FC Voluntari - FCSB