ADVERTISEMENT
Life

Am aflat cine prezintă noul sezon Asia Express. Gina Pistol, înlocuită la Antena 1

Autor: Magda Anghel | 17.05.2021 | 14:59
Am aflat cine prezintă noul sezon Asia Express. Gina Pistol, înlocuită la Antena 1
Gina Pistol, înlocuită cu Irina Fodor, în sezonul 4 Asia Express. Sursă foto: Ok Magazine

FANATIK a aflat cine preia frâiele noului sezon Asia Express!

ADVERTISEMENT

Antena 1 a semnat deja cu înlocuitoarea Ginei Pistol și, deși nu a făcut anunțul oficial, noi știm cine prezintă noul sezon al reality show-ului, iar mutarea este una surprinzătoare și… economică.

Sezonul 4 Asia Express – care va duce vedetele pe Drumul Împărațilorva fi prezentat de o nouă achiziție a trustului Intact, cel puțin la fel de sexy ca Gina Pistol, însă mult mai ieftină din punct de vedere contractual.

Irina Fodor prezintă sezonul 4 Asia Express, în locul Ginei Pistol

FANATIK.RO a aflat că noul sezon al emisiunii Asia Express va fi prezentat de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe proaspăta mămică Gina Pistol și în emisiunea Chefi la cuțite. După mai multe speculații apărute privind posibilul înlocuitor al Ginei Pistol, dar și mai multe negocieri, producătorii sezonului 4 Asia Express au decis ca Irina Fodor să primească șansa de a prezenta una dintre emisiunile cu greutate ale trustului.

ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin economic.

Conform surselor noastre, Irina Fodor este remunerată mult mai puțin decât Gina Pistol care se afla, de ani buni, în topul vedetelor cel mai bine plătite de Antena 1. Printre cei cu care Antena ar fi negociat pentru a o înlocui pe Gina Pistol, în sezonul 4 Asia Express, s-ar fi aflat și Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Speak.

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor
Irina Fodor a prezentat o emisiune celebră la Pro TV. Cu ce s-a ocupat actuala prezentatoare de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com

Încep filmările pentru sezonul 4 Asia Express

Antena 1 a confirmat, azi, că filmările pentru cel mai dur reality show din România încep luna aceasta, așa cum FANATIK v-a anunțat deja.  Vedetele angrenate în proiect vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

ADVERTISEMENT

Marele premiu în sezonul 4 Asia Express: 30.000 de euro

Marele premiu pentru care concurenții se vor lupta în sezonul 4 Asia Express este în valoare de 30.000 de euro.

Ca și în celelalte sezoane, concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

România, prima țară care filmează Asia Express pe ruta Turcia, Georgia și Azerbaijan

Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare, din cauza pandemiei generată de Covid-19.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine celor 9 echipe de anul acesta, anunță Antena 1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!