Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am rămas cu oftica!”. Reacție genială a lui Adrian Mutu după eșecul cu Universitatea Craiova

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre eşecul amar suferit de CFR Cluj cu Universitatea Craiova, după ce echipa sa a dominat o mare parte a meciului.
20.03.2024 | 14:00
Am ramas cu oftica Reactie geniala a lui Adrian Mutu dupa esecul cu Universitatea Craiova
„Am rămas cu oftica!”. Reacție genială a lui Adrian Mutu după eșecul cu Universitatea Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obţinut o victorie mare pe terenul lui CFR Cluj, 2-1, în prima etapă a play-off-ului. Jucătorii lui Mutu au ratat din toate poziţiile în prima repriză şi au fost pedepsiţi de olteni, care au lovit împotriva cursului jocului.

„Am rămas cu oftica!”. Reacție genială a lui Adrian Mutu după eșecul cu Universitatea Craiova

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre eşecul amar împotriva Universităţii Craiova, spunând că este ofticat de ocaziile ratate de jucătorii săi, recunoscând că titlul este din ce în ce mai departe:

ADVERTISEMENT

“Mi-am revenit, am rămas cu oftica după un astfel de meci. Nu mi-a dat niciun mesaj domnul Rotaru, probabil încă se bucură de victorie şi bine face. Cred că în play-off, prestaţiile frumoase îi interesează doar pe antrenori.

Contează punctele. Nu am avut nimic de reproşat băieţilor. Au avut atitudine, au avut dorinţă. Am prins şi un portar în zi mare, a scos trei mingi în mod incredibil. 

ADVERTISEMENT

Cam asta a fost istoria. Sunt meciuri în care chiar nu reuşeşti să dai gol. Şi aşa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. Este complicată pentru noi povestea. Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu.

“Va fi o luptă teribilă. Echipele trebuie să aibă lotul valid, o să fie şi Cupa României”

Vrem să ne vedem de meciul nostru. Calculele, chiar dacă este devreme, FCSB are un avantaj considerabil. Va fi greu. FCSB trebuie să gestioneze acest avans pe care l-a avut de la început, dar mai sunt nouă meciuri.

ADVERTISEMENT

Şi acum, din ce am văzut în prima etapă, toate echipele vor să câştige.Va fi o luptă teribilă. Echipele trebuie să aibă lotul valid, o să fie şi Cupa României.

Pentru noi şi Craiova va fi jale. Cele mai avantajate sunt FCSB şi Rapid, echipele care nu sunt în Cupă”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este pe locul patru în SuperLiga, la 8 puncte de liderul FCSB. Ardelenii joacă în etapa următoare pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie care a pierdut împotriva roş-albaştrilor în prima etapă din play-off.

„Am rămas cu oftica!”. Reacție genială a lui Adrian Mutu după eșecul cu Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: