Sport

Amanda Anisimova a recunoscut superioritatea netă a Simonei Halep: „E foarte greu de jucat împotriva ei”

Amanda Anisimova nu a avut nicio șansă în fața Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon și a mărturisit la finalul meciului că românca e un adversar de calibru.
07.07.2022 | 10:28
Amanda Anisimova a recunoscut superioritatea neta a Simonei Halep E foarte greu de jucat impotriva ei
Amanda Anisimova a pierdut pentru a doua oară în sferturi de finală împotriva Simonei Halep, în decurs de 2 săptămâni. Sursă foto: Facebook @Wimbledon
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu i-a dat nicio șansă Amandei Anisimova, pe care a învins-o în stil de mare campioana, iar Cristian Tudor Popescu și Ilie Năstase au lăudat în FANATIK prestația de excepție a româncei.

Amanda Anisimova, fără replică pentru Simona Halep și la finalul meciului: „A jucat foarte bine, ca întotdeauna”

Amanda Anisimova a declarat la finalul meciului din sferturi cu Simona Halep că nu a reușit să ridice la nivelul adversarei: „Cred că Simona a jucat foarte bine, ca întotdeauna. Pur și simplu, nu am putut să-mi intensific jocul sau am făcut-o foarte târziu”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, americanca e de părere că putea să își ridice mult mai mult nivelul de joc: „Sunt supărată, pentru că aș fi putut juca mult mai bine. Dar voi învăța doar din experiență”.

Cristian Tudor Popescu a explicat în FANATIK faptul că Simona le-a distrus la nivel psihic pe Paula Badosa și Amanda Anisimova, lucru recunoscut chiar și de către americancă: „Cred că am fost destul de stresată în acest meci. Nu știu. Pur și simplu, m-am simțit foarte rigidă și înghețată.

ADVERTISEMENT

Am devenit foarte emoționată în scaun pentru că nu jucam prea bine (n.r. – în momentul în care a fost la un pas să izbucnească în plâns, într-una dintre pauzele setului 2)…”.

Amanda Anisimova: „Este foarte dezamăgitor pentru mine. A fost puțin diferit azi”

Amanda Anisimova a fost extrem de deranjată de jocul foarte slab prestat în meciul cu Simona Halep: „Nu prea îmi place să nu joc la maxim, mai ales pe o arenă atât de plină. Este foarte dezamăgitor pentru mine. Așa că am fost foarte supărată”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Anisimova a reușit să revină în joc pe finalul setului doi, când Halep a avut câteva probleme: „Dar apoi am încercat să-mi dau seama cum aș putea juca mai bine. Am început să devin puțin mai relaxată, să intru mai mult în lovituri și să mă lupt”.

Amanda Anisimova a reușit să o învingă pe noua Serena Williams a tenisului mondial, americanca Coco Gauff, însă cu Simona Halep nu a mai reușit aceeași evoluție: „Nu pot să spun că am fost emoționată, nu a fost la fel ca la meciul cu Gauff, când am jucat în premieră pe central”.

ADVERTISEMENT

Pentru Anisimova, Simona Halep este un adversar pe care, atunci când are o zi bună, îl poţi învinge dacă joci perfect: „A fost puțin diferit astăzi. Dar cu Simona este foarte greu de jucat. Este greu să-ți dai seama cum să joci cel mai bun tenis al tău împotriva ei”, a declarat Amanda Anisimova, potrivit Eurosport.

ADVERTISEMENT