Sport

Ana Bogdan, vizită neașteptată la Wimbledon 2023: ”Încă nu îmi vine să cred”

Ana Bogdan a avut parte de o surpriză uriașă după calificarea în turul 3 la Wimbledon 2023, fiind vizitată de o mare campioană.
07.07.2023 | 10:47
Ana Bogdan vizita neasteptata la Wimbledon 2023 Inca nu imi vine sa cred
Ana Bogdan a avut parte de o surpriză uriașă după calificarea în turul 3 la Wimbledon 2023, fiind vizitată de o mare campioană. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Românca a avut parte de o partidă extrem de dificilă cu americanca Alycia Parks în turul secund al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, însă s-a impus după o revenire spectaculoasă.

Ana Bogdan, întâlnire cu Lindsey Vonn la Wimbledon 2023

La scurt timp după ce a obținut calificarea în turul 3 la Wimbledon 2023, Ana Bogdan a avut parte de o întâlnire de gală la All England Club cu idolul său, fosta mare schioare americană Lindsey Vonn.

ADVERTISEMENT

Românca a fost felicitată de Vonn pentru performanța reușită pe iarba londoneză, iar cele două s-au fotografiat în încinta complexului. Ana Bogdan s-a arătat foarte mândră de această întâlnire și a urcat poza pe rețelele de socializare.

”Ciupiți-mă acum! Încă nu îmi vine să cred! Ești idolul meu și doar prin faptul că te-am urmărit concurând, câștigând, depășind recorduri și revenind după accidentări am învățat cât de puternică și determinată ai fost de fiecare dată. Sunt mai mult decât recunoscătoare că ne-am întâlnit în sfârșit.

ADVERTISEMENT

Ești sursa mea de inspirație și motivul pentru care am găsit mereu puterea de a reveni. Fie că am luptat cu accidentările, anxietatea sau depresia. Mulțumesc pentru atât de mult lucruri pe care le-am învățat de la tine și pentru că ești o persoană uimitoare”, a scris Bogdan, pe contul de Instagram.

Cum i-a răspuns legendara schioare

Legendara Lindsey Vonn i-a răspuns imediat jucătoarei de tenis, i-a transmis să continue să lupte pentru a-și îndeplini visele și a invitat-o la o cursă de schi în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

”A fost o reală plăcere să te cunosc, în sfârșit. Continuă să lupți și hai la schi cât mai repede!”, a scris americanca, pe Instagram. Lindsey Vonn, care are în palamares o medalie de aur și două bronz la Jocurile Olimpice, s-a retras din activitate în 2019.

Ana Bogdan Wimbledon 2023

Ana Bogdan, locul 57 WTA, va evolua vineri, 7 iulie, în turul 3 la Wimbledon 2023. Ea o va întâlni pe ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 60 WTA, în cea de-a doua partidă de pe terenul 14, în jurul orei 15:00.

ADVERTISEMENT

După victoria de răsunet din primul tur de la Wimbledon 2023, când a învins-o pe rusoaica Liudmila Samsonova, Ana Bogdan a mărturisit că turneul londonez este preferatul ei dintre toate cele patru de Grand Slam și că își dorește să aibă un parcurs cât mai lung.

ADVERTISEMENT