Life

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Replica acidă a impresarei

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Corina Caciuc și de Laurențiu Reghecampf, impresara având două procese diferite al căror termen a fost stabilit pentru luna aprilie a acestui an.
11.03.2022 | 14:47
Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc au dato in judecata pe Anamaria Prodan Replica acida a impresarei
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat- în judecată pe Anamaria Prodan / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan va fi nevoită, peste doar câteva săptămâni, să stea față în față cu femeia pe care o acuză că i-ar fi luat soțul, Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf a decis să o dea în judecată, procesul fiind anunțat chiar în ziua de 8 martie, cerându-i daune morale impresarei pentru ieșirile publice avute la adresa ei.

Anamaria Prodan, procese cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Anamaria Prodan a fost dată în judecată și de viitorul fost soț, Laurențiu Reghecampf, care, conform portalului instanțelor, a depus actele pentru primul proces la Judecătoria Buftea.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe 1 martie 2022, antrenorul Craiovei a deschis un proces civil cu soția sa care are ca obiect obligația de a face. Contactat de FANATIK, Laurențiu Reghecampf a încercat să fie cât mai discret pe tema procesului: ”Nu am nimic de comentat”.

Al doilea proces în care e implicată Anamaria Prodan este însă cu femeia pe care a acuzat-o, în repetate rânduri, că este motivul pentru care familia ei s-a destrămat. Corina Caciuc a depus actele prin care o cheamă în judecată, la Tribunalul Ilfov, la o zi după bărbatul pe care îl iubește, procesul fiind însă anunțat, simbolic, chiar pe 8 martie.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, Corina Caciuc a dat-o în judecată pe soția iubitului ei într-o acțiune în răspundere delictuală. Mai exact, femeia, care va naște un băiețel în luna mai, îi cere daune morale Prodancei pentru că ar fi fost calomniată și pentru că au fost publicate, în spațiul public, imagini din tinerețea ei.

Conform portalului instanțelor, Anamaria Prodan și Corina Caciuc ar trebui, măcar în teorie, să se vadă față în față la termenul procesului, adică pe 7 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Ce spune Anamaria Prodan despre procesele cu Reghe și Corina Caciuc

Anamaria Prodan a oferit, în exclusivitate pentru FANATIK, o replică dură la aflarea veștii că este dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Plecată în Dubai, impresara susține că nu o interesează de procesele cu pricina.

”Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva”, spunea Anamaria Prodan. Ba chiar, a mai explicat ea, nu știe și nici nu o prea interesează ce scrie în plângerile care au fost depuse pe numele ei.

ADVERTISEMENT

”Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, a mai precizat, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu o iartă pe Corina Caciuc

Când vine vorba de procesele pe care le are, deși nu îi mai pronunță numele rivalei, Anamaria Prodan o atacă, subtil, pe Corina Caciuc, cea pe care dă vina pentru comportamentul de care îl acuză pe Laurențiu Reghecampf. Și, la rang de cinste stă acuzația că Reghe nu și-ar vedea copilul.

”Nu a avut voie până acum. Are voie să facă ședințe foto, să cumpere daruri scumpe, să care de acasă ce poate. (…) Bine că am cel mai înțelept băiețel de pe pământ! Probabil că o să-l vadă la tv când o să ajungă mare fotbalist și o să se gândească ce fel de bărbat a fost… Și ce tată! Deci nu ne interesează Reghe, amanta sau lumea lui”, a mai spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

De altfel, de-a lungul ultimelor luni, așa cum a și mărturisit Prodanca pentru FANATIK, între ea și Laurențiu Reghecampf a fost stopată orice comunicare. ”Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”, ne spunea Anamaria Prodan.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf naște în luna mai

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au un proces dificil de divorț. La primul termen, cel din 7 februarie, amândoi au lipsit de la tribunal, procesul fiind amânat pentru luna aprilie, atunci când cele două părți se vor vedea față în față în sala de judecată.

Dificultatea procesului de divorț este dată și de faptul că, de ceva perioadă de timp, Laurențiu Reghecampf are o relație cât se poate de serioasă cu tânăra Corina Caciuc. De altfel, antrenorul așteaptă un copil, băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc urmând să se nască în luna mai.

ADVERTISEMENT