Sport

Andrea Compagno, atacat brutal după ce a ieșit cel mai bun fotbalist străin al anului: „Când erau Wesley și Adailton, Compagno nici geanta nu le-o căra”

Andrea Compagno a fost desființat după ce a ieșit cel mai bun fotbalist străin al anului din România. Atacantul celor de la FCSB este cel mai bun marcator din SuperLiga.
17.11.2022 | 12:31
Andrea Compagno atacat brutal dupa ce a iesit cel mai bun fotbalist strain al anului Cand erau Wesley si Adailton Compagno nici geanta nu leo cara
Andrea Compagno, atacat dur după ce a fost ales cel mai bun fotbalist străin al anului din România. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Prestația lui Andrea Compagno nu îl mulțumește pe Valeriu Răchită. Fostul fundaș al Stelei (n.r. FCSB) continuă să-l critice pe vârful italian al celor de la FCSB, mai mult decât atât, l-a desființat după ce a fost ales cel mai bun fotbalist străin al anului într-o anchetă jurnalistică.

Atac brutal la Andrea Compagno: „A jucat în liga a patra și e cel mai bun străin”

Adrian Mititelu a dezvăluit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că mai multe voci din fotbal l-au sfătuit să nu-l aducă pe Compagno în România pentru că nu are potențial. Ajuns la FCSB pentru 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova, Compagno este golgheterul din SuperLiga și a fost ales cel mai bun jucător străin al anului într-o anchetă jurnalistică.

ADVERTISEMENT

Totuși, performanțele atacantului nu-l impresionează pe Valeriu Răchită, care a declarat că Andrea Compango a marcat majoritatea golurilor din lovitură de la 11 metri. „N-ai cum să mă convingi de Compagno. Dacă Gigi Becali vrea să îl ia pe Garita, își dă seama și el.

Îți dai seama în ce campionat dacă a venit Compagno din San Marino, care a jucat în liga a patra, și e cel mai bun străin. Compagno a ieșit cel mai bun străin. Când erau Wesley și Adailton aici, Compagno nici geanta nu le-o căra”, a declarat Valeriu Răchită, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită, critici dure la adresa lui Andrea Compagno: „Cu fundașii noștri centrali, normal că dai goluri”

Fostul jucător al Stelei (n.r. FCSB) a continuat să conteste valoarea lui Andrea Compagno. „Cu fundașii noștri centrali, Celea, ‘Melea’, Dobrosavlevici, normal că dai goluri. Eu am venit cu un argument.

A jucat în Serie D. Scouterii ăia de Serie B nu-l vedeau pe Compagno? Te duci în San Marino ca să îl vedem noi de acolo? Ce îți place la el, că nu înțeleg?!

ADVERTISEMENT

În afară de golul ăla cu Anderlecht, spune-mi în cupele europene ce a făcut. Dacă îi iei penalty-urile lui Compagno, gata!”, a mai spus Vivi Răchită.

Compagno, afacere excelentă pentru Gigi Becali: „Câștig cu el doi ani și scot dublu”

Gigi Becali este convins de evoluțiile lui Andrea Compagno. Patronul celor de la FCSB nu vrea să-l vândă, deocamdată, pe atacantul italian, ci doar după ce câștigă două titluri în SuperLiga sau ajunge în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Atacantul italian nu a evoluat în ultimul meci al vicecampioanei României, scor 2-0 cu FC U Craiova, din cauza clauzei din contract, care nu i-a permis să fie pe teren contra fostei echipe.

„Nici n-am nevoie (n.r. 3 milioane pe Compagno). Am nevoie să câștig cu el doi ani și să-mi iau dublu. Să-mi scot banii. După ce câștig două campionate cu el sau intru în Liga Campionilor. Că dacă iau 50 de milioane din Liga Campionilor, n-am nicio treabă”, a declarat Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1x” la Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT