Sport

Andrea Compagno, cicatrice horror după ciocnirea cu Darius Olaru: „Dacă nu ne interesa, nu se întâmpla”

Andrea Compagno, golgheterul campionatului, a rămas cu o cicatrice urâtă după ciocnirea violentă cu Darius Olaru. Interviu cu atacantul din cantonamentul din Turcia.
10.01.2023 | 11:30
Andrea Compagno cicatrice horror dupa ciocnirea cu Darius Olaru Daca nu ne interesa nu se intampla
Andrea Compagno a avut nevoie de 10 copci după ciocnirea cu Darius Olaru. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno și Darius Olaru au fost aproape de o tragedie la meciul împotriva Chindiei Târgoviște, așa cum FANATIK a dezvăluit. Atacantul italian a vorbit însă cu zâmbetul pe buze despre acel eveniment nedorit.

Andrea Compagno, mărturii după ciocnirea cu Darius Olaru: „După vreo oră, o oră şi jumătate a fost foarte urât”

Andrea Compagno a fost ales cel mai bun jucător la un turneu de la antrenamentele FCSB, iar atacantul și-a revenit după ce a trecut prin momente extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte frumos, terenul la fel, atmosfera e bună. Trebuie să continuăm aşa. Acum e bine (n.r. recuperarea după accidentarea la cap), sper că o să meargă cât mai bine. Am avut vacanţa şi am avut timp să ne recuperăm cât mai bine. Acum m-am simţit bine”, a declarat ușurat jucătorul venit de la FC U Craiova 1948.

Italianul a rămas cu o cicatrice de câțiva centrimentri, iar managerul general al FCSB a făcut glume pe seama lui: „(Reporter: MM spunea că eşti mai frumos acum, că eşti un adevărat războinic) Preferam să nu am (n.r. a început să zâmbească), dar asta e. S-a întâmplat şi e important că nu a fost ceva mai grav”.

ADVERTISEMENT
Andrea Compagno și cicatricea de după accidentare
Andrea Compagno și cicatricea de după accidentare

Compagno a urmărit imaginile cu momentul în care s-a dat în cap cu Olaru și a încercat să explice ce s-a întâmplat: „Pot să mă uit (n.r. la imaginile cu faza în care s-a accidentat), nu am frica să nu se întâmple din nou. Sper să nu se întâmple, dar frica eu nu o am”.

Andrea Compagno răsuflă ușurat: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost bine”

Andrea Compagno nu îi poartă pică și nu îl învinuiește pe Darius Olaru, chiar dacă a fost principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat: „Faza de atunci… ne-am uitat împreună la minge şi s-a întâmplat. Amândoi (n.r. au fost neatenţi). Era pofta de a câştiga mingea.

ADVERTISEMENT

Dacă eram jucători pe care nu ne interesa să câştigăm mingea, nu se întâmpla. Dar a fost aşa. După vreo oră, o oră şi jumătate a fost foarte urât. Dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost bine”, a mai spus fotbalistul FCSB.

Andrea Compagno și Darius Olaru au lipsit la meciurile cu CFR Cluj și FC Botoșani, iar FANATIK a aflat cum au reacționat doctorii care i-au cusut pe cei doi jucători: „E o minune că trăiți!”. De altfel, Darius Olaru a fost nevoit să fie cusut de două ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi jucători au șanse mari să fie titulari în meciul cu AFC Hermannstadt, prima partidă oficială a FCSB din 2023.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT