Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andreea Bododel, încă un proces cu Robert Niță. Câți bani cere daune

Robert Niță are parte de un duel în afara terenului cu Andreea Bododel. Fosta soție a lui Tibi Bălan l-a dat în judecată pe Niță în urma unor declarații făcute de acesta la adresa ei.
16.09.2023 | 09:21
Andreea Bododel inca un proces cu Robert Nita Cati bani cere daune
De ce II CERE Andreea Bododel in instanta 10.000 EURO lui Robert Nita foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Robert Niță a discutat despre un subiect sensibil chiar în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Fostul jucător al celor de la Rapid și moderatorul emisiunii SUFLET DE RAPIDIST a explicat pentru FANATIK.RO cauzele actualului conflict cu Andreea Bododel.

Robert Niță este în proces cu Andreea Bododel

“Te-a dat Bododel în judecată, cât ți-a cerut?”, a întrebat Horia Ivanovici. Moment în care Robert Niță a răspuns: “10.000”. “Deci stai, ți-a făcut alt proces”, a fost remarca moderatorului emisiunii FANATIK SUPERLIGA legată de procesul pentru care se pregătește Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre cei doi s-a iscat la finalul meciului dintre Farul și Rapid, terminat cu uluitorul scor de 7-2 în favoarea echipei lui Hagi. Alibec a reușit atunci să înscrie un hattrick, iar Băluță și Munteanu și-au trecut fiecare în cont câte o dublă. Pentru Rapid, au înscris atunci Săpunaru și Dugandzic.

Conflictul dintre Andreea Bododel și Robert Niță a pornit de la acea partidă. Atunci, fosta soție a lui Tibi Bălan, fană a Farului, a ținut să îi ironizeze pe giuleșteni. Andreea Bododel a fost pe stadion la meciul câștigat de către Farul cu 7-2. În calitate de suporter al gazdelor, a dansat și s-a bucurat la victoria echipei sale.

ADVERTISEMENT

Apoi, a postat pe internet mesaje ironice la adresa celor de la Rapid. Robert Niță a ținut să îi răspundă Andreei Bododel și să apere clubul Rapid. Declarațiile lui Niță au deranjat-o pe fosta soție a lui Tibi Bălan, iar aceasta a decis să îl dea în judecată pe Niță. Acesta din urmă a câștigat în primă instanță, dar bruneta nu se dă bătută și îi cere în continuare despăgubiri.

Bododel îi cere lui Niță daune morale

“Am câștigat primul, a făcut recurs și a mai înaintat o acțiune separată pentru daune morale în valoare de 10.000 de euro că am jignit-o în emisiune. Dacă așa consideră domnișoara, e dreptul ei, ai văzut că toată lumea vorbește de drepturi. E democrație.

ADVERTISEMENT

Vrea 10.000 de euro pentru că i-am stricat imaginea, s-a simțit lezată. Așa s-a simțit și a zis hai să îl dau pe ăsta în judecată. Deci e altă acținue, separată, nu are treabă. Prima acțiune 10.000 și 10.000 de euro. Încă nu s-a dat termenul, cred că mai așteaptă să strâng bani”, a declarat Robert Niță.

Robert Niță este fostul jucător al celor de la Rapid. În vârstă de 46 de ani, moderaturl emisiunii SUFLET DE RAPIDIST a jucat pentru Giuleșteni timp de 4 sezoane. Între 2000 și 2004, Niță a adunat 79 de partide în tricoul Rapidului și a reușit să înscrie 19 goluri.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Show-ul este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Nita si Bododel se judeca la tribunal

ADVERTISEMENT