Fotbal intern

Andrei Blejdea, strigăt de disperare după meciul cu Gaz Metan: „Am vrut să fac ceva pentru Dinamo!”

24.04.2021 | 15:55
Andrei Blejdea strigat de disperare dupa meciul cu Gaz Metan Am vrut sa fac ceva pentru Dinamo
ADVERTISEMENT

Andrei Blejdea a fost extrem de afectat după cartonașul roșu încasat în meciul cu Gaz Metan Mediaș și a declarat că a recurs la acest gest în încercarea de a ajuta Dinamo.

Suporterii lui Dinamo i-au acuzat dur pe jucători după înfrângerea cu 4-1 de la Mediaș, iar Dusan Uhrin Jr. a fost descumpănit la interviul de la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Nici ultrașii rivalei Steaua nu i-au uitat pe „câini” și i-au ironizat pe jucătorii lui Dinamo, cărora le-au promis 10.000 de euro dacă vor retrograda.

Andrei Blejdea, strigăt de neputință după ce a fost eliminat la Mediaș: „Înjurați-mă, am fost disperat!”

Andrei Blejdea nu își revine după ce a avut un început de an de coșmar și a lipsit mai bine de două luni după ce a fost operat de hernie de disc.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 24 de ani al lui Dinamo a încercat să își explice gestul printr-o postare pe o pagină de socializare, pentru a le cere scuze suporterilor dinamoviști: „Am venit la Dinamo poate în cel mai greu moment al existenței acestui club. Cu siguranță, din suflet. Înjurați-mă pentru acest cartonaș, însă știu sigur că un Dumnezeu există și ne vom salva”, a spus supărat jucătorul.

„Nu mă victimizez, am intrat în teren aseară disperat să fac ceva, să scot ceva pentru Dinamo! Sunt sigur că Dinamo nu moare și se va vedea asta în etapele următoare!”, a scris Andrei Blejdea pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Andrei Blejdea a trecut prin momente grele: „Tot ce a fost urât să se termine!”

Andrei Blejdea a revenit în „haită” în urma cu aproximativ o lună, după ce a avut mai multe probleme de sănătate. Pe lângă operația de hernie de disc, extrema stângă a avut probleme și cu tendonul.

A fost și este o perioadă extrem de grea în care o hernie de disc și o inflamație a unui tendon nu îmi dau pace, însă va trebui să trec peste dureri cum am făcut-o de fiecare dată! Sper ca în curând să revin în echipa lui Dinamo și tot ce a fost urât să se termine!”.

ADVERTISEMENT

Blejdea a fost transferat de la FC Argeș în această iarnă și mai are contract cu Dinamo până în vara anului viitor. Conform transfermarkt, este evaluat la 150.000 de euro și a jucat opt meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT