Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Borza, derapaj în cantonamentul naționalei U21 la Euro. Dezvăluiri din interior. „E recidivist”

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA că Borza a avut un derapaj şi în cantonamentul naţionalei U21, în timpul turneului final.
23.03.2024 | 14:50
Andrei Borza derapaj in cantonamentul nationalei U21 la Euro Dezvaluiri din interior E recidivist
Andrei Borza, derapaj în cantonamentul naționalei U21 la Euro. Dezvăluiri din interior. „E recidivist”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Borza va rata, cel mai probabil, Euro 2024, după scandalul ieşirii în club în care a fost implicat la Iaşi alături de colegul său, Alexandru Albu. Fundaşul în vârstă de 18 ani nu este la prima abatere.

Andrei Borza, derapaj în cantonamentul naționalei U21 la Euro: “S-au adunat la cineva în cameră!”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA că Borza este recidivist, spunând că a mai existat un episod în cantonamentul U-21, în timpul turneului final din vara trecută:

ADVERTISEMENT

“Nu am avut o problemă cu Borza la U-21. Au stat şi ei mai mult în cantonament, în timpul Campionatului European U-21. A stat o oră mai mult în afara programului. S-au adunat la cineva în cameră, au fost mai mulţi.

Borza şi Mazilu au revenit la generaţia lor, la U-19, la categoria lor de vârstă. Le-am transmis că trebuie să fie motoarele echipei. Nu este o retrogradare că de la U-21 ajungi la U-19… Eu nu cred că Borza bea.

ADVERTISEMENT

Eu cred că trebuie să înţeleagă că trebuie să fie la înălţimea unei echipe care se bate la locul 1. Ăsta e principalul lucru care trebuie să îl înţeleagă acest copil (n.r. Borza)”, a spus Stoichiţă.

Horia Ivanovici dezvăluie: “E recidivist! La Euro U-21 a fost şi băutură”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a fost tot vorba de probleme cu alcoolul în cantonamentul naţionalei U-21, cu Andrei Borza în prim plan:

ADVERTISEMENT

“Borza este recidivist. Atunci, acum, cu Rapidul. Dacă eşti în afara programului… Îi cam place să stea cu prietenii peste program. Nu aş vrea să trecem prea uşor peste ce s-a întâmplat atunci cu Borza.

A fost vorba de băutură atunci. Iar băutură. Ştiu 101% de la voi (n.r. de la FRF), de lângă. La Euro U-21 a fost şi băutură. Este o virgulă la acest copil, îi cam place distracţia peste program.

ADVERTISEMENT

“Are o latură pe care trebuie să o controleze”

Mie nu îmi sună bine că stă peste program la băutură cu colegul de cameră în timpul Euro U-21. Acum, episodul de la Rapid. Hai să sperăm că nu va fi şi a treia. Dar nu este ok, are ceva copilul. Are o refulare. 

Are o latură pe care trebuie să o controleze. La Hagi nu se întâmpla că tremurau de frică”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Borza, derapaj în cantonamentul naționalei U21 la Euro. Dezvăluiri din interior. „E recidivist”

ADVERTISEMENT