Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Poziție oficială de ultimă oră a Rapidului în cazul Albu – Borza. „Este o sumă record. Cea mai mare amendă” Ce se întâmplă la negocierile cu Albu

Victor Angelescu a vorbit despre cazul Albu-Borza la FANATIK SUPERLIGA, spunând că fotbaliştii au primit o amendă record, iar de joi vor reveni la antrenamentele cu echipa mare.
29.02.2024 | 20:39
Pozitie oficiala de ultima ora a Rapidului in cazul Albu  Borza Este o suma record Cea mai mare amenda Ce se intampla la negocierile cu Albu
Poziție oficială de ultimă oră a Rapidului în cazul Albu – Borza. „Este o sumă record. Cea mai mare amendă” Ce se întâmplă la negocierile cu Albu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul Borza – Albu a ţinut capul de afiş în ultimele zile la Rapid. Cei doi fotbalişti au primit o amendă record şi au fost suspendaţi pentru meciul cu UTA Arad după ce au fost surprinşi într-un club din Iaşi după înfrângerea cu Poli, scor 1-3.

Poziție oficială de ultimă oră a Rapidului în cazul Albu – Borza: “Este o sumă record. Cea mai mare amendă”

Victor Angelescu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că cei doi fotbalişti se vor întoarce la antrenamente, dar au fost “arşi” la buzunar pentru ieşirea în club. În plus, negocierile pentru prelungirea contractului cu Albu depind de evoluţiile fotbalistului, nu de acest scandal:

ADVERTISEMENT

“Am avut o discuţie internă. Nu trebuie să ieşim toţi trei în public. Nico a avut o declaraţie din partea conducerii, am transmis prin preşedinte ce era de transmis. A fost o greşeală, au fost amendaţi foarte drastic.

Au fost nişte sume foarte mari. Sunt nişte greşeli din care trebuie să înveţe. Este o sumă record. Cea mai mare amendă. Pentru acest meci au fost scoşi din lot, s-au antrenat cu juniorii.

ADVERTISEMENT

“Nu suntem împotriva jucătorilor de a merge într-un club sau să aibă o zi liberă”

Înţeleg că de azi (n.r. joi), Cristiano Bergodi îi va reprimi. Nu suntem primii, nici ultimii la care se întâmplă azi. Vrem să fim cea mai serioasă echipă. Avem un regulament, cazul este închis.

Problema este momentul în care şi-au ales. Nu suntem împotriva jucătorilor de a merge într-un club sau să aibă o zi liberă. Dar ar fi trebuit să îşi aleagă momentul conform regulamentului, nu în momentul în care sunt în cantonament şi aveam etapă intermediară.

ADVERTISEMENT

Jucătorii pot să iasă să se distreze, nu suntem închisoare. Dar nu şi-au ales bine momentul. Borza a fost afectat, sper că a învăţat din această experienţă. Cred că nu o va mai repeta. Toată lumea trebuie să ştie regulile de la Rapid.

“A greşit, a plătit şi acum ţine şi de el şi evoluţiile lui dacă vom prelungi sau nu”

Ei au făcut o greşeală, au ieşit într-o seară. Se antrenează foarte bine, nu sunt nişte petrecăreţi. Nu am avut probleme cu ei. Au făcut o greşeală şi încă o dată: nu avem o problemă cu un jucător care iese din când în când.

ADVERTISEMENT

Dar sunt momente în care poţi să faci acest lucru. Nu afectează negocierile cu Albu. Suntem în negocieri şi în momentul în care închidem… Deocamdată nu am mai vorbit, dar vom relua discuţia pentru prelungirea contractului.

A greşit, a plătit şi acum ţine şi de el şi evoluţiile lui dacă vom prelungi sau nu. Suntem în nişte discuţii acum şi vedem cum se vom încheia”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Poziție oficială de ultimă oră a Rapidului în cazul Albu – Borza

ADVERTISEMENT