Sport

Transferul lui Cordea de la FCSB la Augsburg, blocat de Kelvin Yeboah! Atacantul ghanez face vizita medicală la formația din Bundesliga. Exclusiv

Andrei Cordea, 23 de ani, intrase în atenția celor de la Augsburg, care au trimis și o ofertă lui Gigi Becali. Nemții se pregătesc să-l semneze pe atacantul ghanez Kelvin Yeboah!
16.01.2023 | 13:27
Transferul lui Cordea de la FCSB la Augsburg blocat de Kelvin Yeboah Atacantul ghanez face vizita medicala la formatia din Bundesliga Exclusiv
Andrei Ioan Cordea isi pune mainile pe cap dupa o ratare avuta in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 15 decembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB în această perioadă de mercato pare tot mai îndepărtată. Oferta pe adresa acestuia de la Augsburg, despre care FANATIK a scris în premieră, ar putea să nu mai fie valabilă după ultimele evenimente.

Andrei Cordea de la FCSB la Augsburg? Nemții se pregătesc să-l transfere pe atacantul ghanez Kelvin Yeboah de la Genoa!

Nemții de la Augsburg s-au arătat interesați de Andrei Cordea încă din noiembrie 2022. Au și înaintat o ofertă scrisă pentru FCSB, Gigi Becali urmând să primească aproape 3 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, pentru mijlocașul de 23 de ani. Gigi a cerut 5.000.000!

ADVERTISEMENT

Impresarul jucătorului, Adrian Neaga, a declarat la început de an că diferența dintre oferta formației din Bundesliga și cererea lui Gigi Becali nu mai este atât de mare, fiind șanse ca până la urmă mutarea să se materializeze.

Sper din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Diferența între ce oferă ei și ce cere dânsul nu mai e așa mare”, a spus Neaga despre oferta primită de FCSB pentru Cordea.

ADVERTISEMENT

Nu s-a mai mișcat nimic în această direcție anticipată de Neaga, dar s-a mișcat Augsburg. Din informațiile FANATIK, formația din Bundesliga s-a reorientat și e foarte aproape să-l semneze pe Kelvin Yeboah, un atacant ghanez de 22 de ani aflat sub contract cu Genoa până în iunie 2026.

Kelvin Yeboah face vizita medicală la Augsburg. Nu e o legătură între jucătorul cotat la 3,5 milioane de euro și ghanezul Emmanuel Yeboah de la CFR Cluj

Kelvin Yeboah era și el de mai multă vreme pe lista celor de la Augsburg. Este un fotbalist cotat la 3,5 milioane de euro, care are și cetățenie italiană. Poate juca pe ambele flancuri ale ofensivei, dar și vârf de careu.

ADVERTISEMENT

Kelvin Yeboah este la Augsburg în aceste momente și face vizita medicală, urmând să semneze în cel mai scurt timp. Transferul acestuia va anula, cel mai probabil, plecarea lui Cordea de la FCSB la Augsburg.

Este interesant că în această perioadă au apărut în presa germană și unele informații despre un interes al lui Augsburg pentru un alt Yeboah. Este vorba despre atacantul celor de la CFR, tot atacant ghanez și el, Emmanuel Yeboah. Până la urmă la Augsburg ajunge Kelvin Yeboah, nepotul fostului mare jucător Anthony Yeboah, care îi și este impresar.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Emmanuel Yeboah, acesta continuă la CFR Cluj. După ratarea transferului la Slavia Praga, informație dezvăluită de FANATIK, campioana așteaptă o prestație foarte bună a ghanezului în dubla cu Lazio din februarie pentru a reactiva interesul echipelor din Occident pentru atacantul său de 19 ani.

  • 2.000.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Cordea pe transfermarkt, cea mai mare din cariera sa
  • 2.000.000 de euro era diferența la finalul lui 2022 între ce ofereau nemții de la Augsburg pentru Cordea și cererea lui Gigi Becali

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „x2” la meciul Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT