Fotbal intern

Andrei Miron a jurat în vestiar că nu a făcut penalty. Ce a spus Petrea. Exclusiv

14.12.2020 | 21:00
Andrei Miron a jurat in vestiar ca nu a facut penalty Ce a spus Petrea Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei FCSB, Andrei Miron, va rata derby-ul cu Universitatea Craiova după ce a primit al patrulea cartonaș galben în meciul cu CFR Cluj, dar FANATIK a aflat că jucătorul s-a jurat în vestiar că lovitura de la 11 metri nu trebuia dictată pentru că nu l-a atins pe Jakub Vojtus.

În minutul 34 al meciului CFR Cluj – FCSB, Miron l-a faultat pe Vojtus în careu, iar Istvan Kovacs a acordat penalty pentru campioana României şi un cartonaş galben fundaşului de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Penalty-ul acordat ardelenilor a venit la 33 de minute după ce oaspeții a cerut o lovitură de la 11 metri în startul derby-ului, după un henţ în careu comis de Mario Camora.

Ce a spus în vestiar Andrei Miron despre lovitua de la 11 metri primită de CFR Cluj

CFR Cluj s-a impus în meciul cu FCSB, scor 2-0, iar una dintre fazele care au decis întâlnirea este transformat de Ciprian Deac în prima repriză, prin care gazdeel au deschis scorul.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că majoritatea oamenilor din fotbal au fost de acord cu decizia luată de arbitrul Istvan Kovacs, FANATIK a aflat că Andrei Miron s-a jurat în vestiar că nu l-a atins pe slovacul Jakub Vojtus.

Fundașul central al ”roș-albaștrilor” le-a spus colegilor și staff-ului tehnic că a sărit la cap normal ca la orice duel și nu ar fi trebuit să se dicteze penalty. Cu toate acestea, antrenorul Toni Petrea i-a explicat că ar fi trebuit să fie puțin mai atent.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că tehnicianul i-a transmis jucătorului că era clar că Istvan Kovacs îl va vâna după ce mai devreme nu îi dăduse un cartonaș galben pentru un fault la mijlocul terenului asupra aceluiași Vojtus.

În urma avertismentului încasat la faza penalty-ului, Andrei Miron va rata derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 14-a din Liga 1. Fundașul FCSB-ului a ajuns la patru cartonașe galbene în acest sezon, după ce mai fusese avertizat la întâlnirile cu Astra Giurgiu (etapa 1), Poli Iaşi (etapa a 5-a) şi FC Botoşani (etapa a 10-a).

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, FANATIK a aflat care sunt opțiunile către care s-a orientat antrenorul Toni Petrea. În centrul defensivei ar putea fi folosit din nou Ovidiu Popescu, dar există și o alternativă surpriză. Este vorba despre Ștefan Cană, fotbalistul rechemat după împrumutul la Farul Constanța.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 11,00 este cota pentru “peste 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT