Sport

Andrei Nicolescu, după incidentele de la Dinamo – UTA 1-0: ”Cred că și jandarmii și-ar da amendă”. Ce a spus despre liderul galeriei PCH

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a oferit declarații despre incidentele de la partida cu UTA Arad.
14.03.2024 | 00:08
Andrei Nicolescu dupa incidentele de la Dinamo  UTA 10 Cred ca si jandarmii siar da amenda Ce a spus despre liderul galeriei PCH
Declarațiile lui Andrei Nicolescu, după incidentele de la Dinamo – UTA 1-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În timpul partidei Dinamo – UTA Arad, scor 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat, au avut loc incidente între fanii ”câinilor” și cei arădeni, susținuți de Peluza Sud Steaua. Printre dinamoviștii implicați, au fost și membrii ai Peluzei Cătălin Hîldan.

Dinamo – UTA a produs pagube mari pe stadionul „Arcul de Triumf”

După ce înaintea partidei a avut loc o bătaie în preajma stadionului ”Arcul de Triumf”, galeriile lui Dinamo, UTA Arad și CSA Steaua s-au „încăierat” direct pe gazon. Protagoniști au fost ultrașii de la CSA Steaua, care au provocat haos.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua a afișat la un moment dat bannerul „Front 48”, capturat de la Peluza Cătălin Hîldan, brigadă din care făcea parte și Elyass Bucurică, liderul galeriei dinamoviste.

Ultrașii de la Peluza Sud Dinamo au aruncat zeci de torțe în teren, administratorii arenei declarând ulterior că ”60 de scaune au fost complet distruse, iar terenul este afectat pe o suprafață de 30 la sută”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm”

Miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a amânat pronunțarea unui verdict, cerând și alte documente la dosar. Despre acest subiect a vorbit și Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo.

„Suntem îngrijorați pentru fenomen, nu e ceva ce ar trebui să tolerăm. Lucrurile s-au întâmplat înaintea meciului, n-am putut să controlăm. Sunt mai mulți factori care au contribuit, trebuia să luăm și noi măsuri suplimentare.

ADVERTISEMENT

Și dispozitivul de securitate ar fi trebuit dimensionat mai generos. Acum, cred că și jandarmii și-ar da amendă”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport.

Elyass Bucurică, implicat în incidentele de la Dinamo – UTA! Andrei Nicolescu: ”Cred că regretă ce a făcut”

Unul dintre persoanele care au pornit incidentele de la partida Dinamo – UTA Arad a fost Elyass Bucurică, liderul PCH și membru în acționariatul clubului. Andrei Nicoleascu a declarat că acesta nu trebuie văzut ca pe un reprezentant al clubului, chiar dacă face parte din acționariat.

ADVERTISEMENT

”Mi-e greu să comentez acest lucruri, cred că și el regretă acum ce a făcut. Cred că reprezentanții galeriei, chiar dacă fac parte din acționariat, nu sunt văzuți ca niște reprezentanți ai clubului.

Nu aprob acest incident. Dacă vom avea discuții, vor fi în interior”, a mai declarat Andrei Nicolescu, după incidentele de la Dinamo – UTA.

ADVERTISEMENT