Sport

Andrei Preda „Gogoașă”, prima reacție după ce a fost condamnat la închisoare! I-a răspuns lui Adrian Mititelu și a avut un mesaj pentru Peluza Sud: „Sper să fie o singură echipă în oraș, fără el!” Exclusiv

Andrei Preda „Gogoașă” a oferit o primă reacție după ce a fost condamnat la închisoare. Ultrasul a venit cu replica și pentru Adrian Mititelu.
06.02.2024 | 22:54
Andrei Preda Gogoasa prima reactie dupa ce a fost condamnat la inchisoare Ia raspuns lui Adrian Mititelu si a avut un mesaj pentru Peluza Sud Sper sa fie o singura echipa in oras fara el Exclusiv
Adrian Preda „Gogoașă” i-a răspuns lui Adrian Mititelu și i-a adresat un mesaj Peluzei Sud. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andrei Preda „Gogoașă”, fostul lider de galerie al lui FC U Craiova, a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Ultrasul nu va ajunge după gratii, deoarece pedeapsa este suspendată sub supraveghere timp de 2 ani. „Gogoașă” a oferit o primă reacție după ce a primit condamnarea și a venit cu o replică dură pentru Adrian Mititelu.

Andrei Preda „Gogoașă”, prima reacție din Canada, după ce a fost condamnat!

În cursul zilei de marți, 6 februarie, instanța a anunțat că Andrei Preda „Gogoașă” a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără deținerea permisului de conducere. În cele din urmă, ultrasul nu va ajunge în spatele gratiilor, deoarece pedeapsa este cu suspendare, iar „Gogoașă” va trebui să respecte anumite măsuri pe o perioadă de 2 de ani de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda a dezvăluit pentru FANATIK că deține permis de conducere pe care l-a obținut în Anglia. De altfel, „Gogoașă” susține că poate conduce cu permisul obținut în toată Europa și nu numai. În prezent, fostul șef de galerie al oltenilor se află în Canada.

„Gogoașă” i-a răspuns lui Adrian Mititelu: „Nu vreau să mai fiu asociat cu noua galerie a echipei groparului Craiovei”

În vara anului trecut, Peluza Sud 1997 Craiova a anunțat că nu mai vine la meciurile lui FC U Craiova. Galeria a fost într-un continuu conflict cu finanțatorul Adrian Mititelu, iar la începutul sezonului ultrașii olteni au decis să nu mai susțină echipa. La începutul lunii noiembrie, Peluza Sud a revenit pe stadion pentru a susține FC U Craiova chiar înaintea unui derby cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda, zis „Gogoașă” nu a revenit în peluză pentru a cânta pentru FC U Craiova. Fostul lider de galerie al oltenilor a spus că nu vrea să mai fie asociat cu echipa lui Adrian Mititelu. De asemenea, ultrasul a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că actuala galerie a „alb-albaștrilor” nu trebuie să se identifice cu Peluza Sud 1997.

„Nu vreau să mai fiu asociat cu FC Unica sau cu noua galerie a echipei groparului Craiovei. Grupurile Praetoria, Capillati, Legione Sud București și o parte din Puștanii Purisani nu susțin echipa lui.

ADVERTISEMENT

Considerăm că FC Unica nu are legătură cu Universitatea Craiova cum nici noua galerie nu are legătură cu Peluza Sud 1997, de acolo lipsind membri și grupuri importante.

Pe viitor sperăm că poate cineva sau ceva va face ca în oraș să fie o singură echipă fără acest om care a făcut numai rău orașului și mai ales echipei de fotbal”, a declarat Andrei Preda, zis „Gogoașă”, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda „Gogoașă”, mesaj pentru Peluza Sud: „Echipa groparului nu mai are nimic din spiritul Științei. Nu poți să te prezinți așa pe Giulești”

Andrei Preda a venit cu replica pentru Adrian Mititelu. Finanțatorul a declarat în urmă cu câteva luni că plecarea lui „Gogoașă” din galerie nu este un lucru rău. În ciuda „războaielor” dintre cei doi, Adrian Mititelu s-a bucurat că fostul lider de galerie al lui FC U Craiova nu a mers în spatele gratiilor.

Adrian Preda „Gogoașă” i-a răspuns lui Adrian Mititelu și i-a adresat un mesaj Peluzei Sud.
Adrian Preda „Gogoașă” i-a răspuns lui Adrian Mititelu și i-a adresat un mesaj Peluzei Sud.

Fostul șef al suporterilor lui FC U Craiova a taxat actuala galerie pentru felul în care s-a prezentat atât la derby-ul cu Dinamo de pe teren propriu, cât și la duelul de foc cu Rapid din Giulești. „Fără să fiu ipocrit am urmărit meciul cu Dinamo, iar obiectiv privind, am rămas dezamăgit de atmosfera care era departe de a fi una de derby și de oamenii care încă mai cred în acel om mititel.

Echipa groparului nu numai că nu mai are nimic din spiritul Științei, dar a pierdut și tot ce se putea pierde din punct de vedere juridic și legal. Din punct de vedere al galeriei, nu poți să te prezinți pe Giulești fără un mesaj la adresa rivalilor, să te pretinzi o galerie cu o istorie de 26 ani și să nu faci un mesaj dinamoviștilor, să fie 5.000 oameni în stadion.

Băieții care mai puteau gândi și acționa în mod ultra’ s-au retras, rămânând ‘băieții’ care au trăit în umbra mea ani de zile, băieții care se cred ultra fără nicio faptă sau realizare și băieții care după 3-4 ani de stadion se visează la cârmele peluzei. Visați, puilor! De când pasiunea > interes, patronul nu mai e contestat.

„Sper ca la un moment dat să fie o singură echipă care să bucure Oltenia”

Peluzele din țară știu că aceasta nu este adevărata față a peluzei, dar lucrurile se vor regla curând. Încă trăiți în umbra faptelor mele și ale băieților care nu mai merg. Din suflet vă spun că asta e ‘galeria’ pe care idolul vostru o dorea și sincer vă potriviți de minune.

Să vă țină! Sper ca la un moment dat să fie o singură echipă care să bucure Oltenia cum se întâmpla pe vremuri, dar fără el și fără adepții lui.

Pentru alte sfaturi, nevoi sau ajutor mă puteți contacta în continuare fără să vă fie rușine, doar sunteți creația mea. Aveți grijă de voi și să nu mă faceți de râs! , au fost cuvintele lui Andrei Preda, zis „Gogoașă”.

ADVERTISEMENT