Fotbal intern

Andrei Sin se va lupta pentru Cupa României. Cu cine a semnat fostul fundaș al lui Dinamo

17.02.2021 | 17:16
Andrei Sin se va lupta pentru Cupa Romaniei Cu cine a semnat fostul fundas al lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Andrei Sin nu a mai rămas la Dinamo și a plecat din Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. Fundașul stânga a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Rămas în amintirea fanilor dinamoviști pentru golul splendid marcat din lovitură liberă contra lui FCSB în primăvara lui 2020, Andrei Sin și-a depus memoriu și a reușit să devină fotbalist liber.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, cel care a lucrat cu Sin și la Politehnica Iași, l-a dorit în mod express pe fundaș și mutarea sa la Viitorul Pandurii Târgu Jiu a devenit astpzi oficială.

Andrei Sin se va lupta pentru Cupa României. A semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Fundașul stânga Andrei Sin a reprezentat un caz aparte printre fotbaliștii lui Dinamo. Deși nu a fost adus la club de spanioli, nu avea un salariu prea mare și nici nu s-a certat cu nimeni, Sin a ajuns să își depună memoriu pentru a devenit liber de contract.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat inițiativa fotbalistului adus de la Poli Iași încă de la jumătatea lunii ianuarie, iar ruptura dintre cele două părți s-a oficializat la finalul lunii precedente.

„S-a rupt pentru că a fost venirea lui Cosmin Contra. Bănuiesc că a vrut altceva, alți jucători. A avut în staff un om cu care eu am mai lucrat pe la Craiova acu câțiva ani și nici atunci nu m-a băgat să joc, m-a trecut pe linie moartă. 

ADVERTISEMENT

Da, la domnul Ionel Tersinio Gane mă refer. Când am auzit că va veni în staff-ul lui Cosmin, mi-am dat seama că în mare parte, contractul meu la Dinamo se va încheia”, mărturisea fundașul stânga pentru FANATIK.

Astăzi Sin a devenit oficial jucătorul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Formația calificată în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde va da piept cu Universitatea Cluj, în deplasare. În campionat, formația antrenată de Flavius Stoican ocupă locul 2, la cinci puncte sub FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Bun venit, Andrei Sin! Cu o vastă experiență la nivelul primul eșalon al țării, Andrei a evoluat in trecut la echipe precum Viitorul Constanța, Universitatea Craiova, Dinamo București și Politehnica Iași! Îi urăm mult succes în tricoul echipei noastre și cât mai multe reușite!”, a fost mesajul de prezentare postat de gruparea gorjeană pe Facebook.

Bun venit Andrei Sin!
Cu o vasta experienta la nivelul primul esalon al tarii, Andrei a evoluat in trecut la echipe…

Publicată de Viitorul Pandurii Tg Jiu Official pe Miercuri, 17 februarie 2021

ADVERTISEMENT