Fotbal intern

Andrei Sin vorbește pentru prima dată despre calvarul COVID-19: “M-am săturat de atâta stat în casă! Vreau doar să ies negativ și să încep treaba!”. Exclusiv

29.07.2020 | 20:00
Andrei Sin vorbeste pentru prima data despre calvarul COVID19 Mam saturat de atata stat in casa Vreau doar sa ies negativ si sa incep treaba Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost una dintre cele mai afectate echipe de noul coronavirus. La “câini” au fost 21 de cazuri de fotbaliști depistați pozitiv, iar echipa lui Gigi Mulțescu are patru restanțe în play-out față de celalalte echipe. 

Situația este una foarte dificilă la club, mai ales că nimeni nu a avut voie să se antreneze săptămâna trecută din cauza cazurilor pozitive. După testarea de marți, au mai rămas trei jucători depistați pozitiv: Andrei Sin, Diego Fabbrini și Mihai Popescu.

ADVERTISEMENT

Erou în meciul din campionat cu FCSB când a înscris un eurogol în victoria obținută de “câini” cu 2-1, Andrei Sin trece prin momente dificile, fiind izolat în casă de două săptămâni, de când a fost depistat pozitiv. El va fi nevoit să mai stea în izolare până când va fi testat negativ.

Andrei Sin vorbește pentru prima dată despre calvarul COVID-19: “M-am săturat de atâta stat în casă!”

Andrei Sin a vorbit pentru prima dată de când a fost infectat cu COVID-19 pentru FANATIK și spune că abia așteaptă să se termine calvarul ăsta, mai ales că nu a putut să se antreneze deloc în această perioadă:

ADVERTISEMENT

“Vă dați seama că nu mi-a fost ușor să văd că este pozitiv testul. Mă simt bine, nu am niciun simptom, dar sunt nevoit să stau în continuare în casă în izolare. Eu abia aștept să mai fac un nou test, care să fie negativ și să încep treaba.

M-am săturat de atâta stat în casă. Probabil peste 2-3 zile vom avea o nouă testare și sper să iasă bine atunci. Mai mult decât atât n-am ce să fac. Așteptăm doar să fie bine. Încerc să mă mențin cu moralul ridicat. 

ADVERTISEMENT

“Nu știm ce va urma în continuare, o să vedem și când putem să disputăm meciurile”

Din păcate, ne-a afectat mult această situație. Și pe mine, și echipa. Nu știm ce va urma în continuare, o să vedem și când putem să disputăm meciurile. Din păcate, eu mai sunt nevoit să rămân în izolare”, a spus Sin pentru FANATIK.

În urmă cu două săptămâni a izbucnit un adevărat focar la Dinamo, 21 de jucători și membri din staff: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici, Dan Tălmaciu, Mattia Montini, Ionuț Șerban, Marco Ehmann, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, un maseur al clubului, o persoană din staff și George Trandafir, unul dintre oamenii care lucrează la birouri.

ADVERTISEMENT

Dinamo, patru meciuri restanțe în play-out!

Primele vești bune au venit miercuri dimineața. Dintre toți, au mai rămas trei jucători care sunt în continuare pozitivi la COVID-19: Andrei Sin, Diego Fabbrini și Mihai Popescu. LPF a anunțat deja că Dinamo ar putea fi programată duminică, împotriva celor de la FC Voluntari.

Echipa lui Gigi Mulțescu are patru restanțe de disputat pentru a ajunge “la zi” cu meciurile. Dinamo trebuie să joace două meciuri cu Hermannstadt și două împotriva Chindiei Târgoviște. Rămâne de văzut dacă vor exista date disponibile pentru disputarea meciurilor.

 

ADVERTISEMENT
Tags: