Sport

Radu Drăguşin, şanse mari să debuteze cu Manchester United! Anunţul lui Ange Postecoglou

Managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou a vorbit în premieră despre transferul lui Drăguşin, la o conferinţă de presă la care au participat şi reporterii FANATIK.
12.01.2024 | 15:30
Radu Dragusin sanse mari sa debuteze cu Manchester United Anuntul lui Ange Postecoglou
Postecoglou și Radu Drăgușin. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român transferat în istorie, Tottenham plătind pentru el 26 de milioane de euro celor de la Genoa. Suma totală poate ajunge la 30 de milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Ange Postecoglou a vorbit despre transferul lui Drăguşin la Tottenham: “Fotbalistic, are niște calități grozave”

Ange Postecoglou, managerul lui Tottenham, a vorbit în premieră despre transferul lui Drăguşin la Spurs, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Manchester United, la care au participat şi reporterii FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul australian este impresionat de motivaţia cu care a venit Drăguşin la Tottenham, dar şi de calităţile tânărului fundaş central, despre care consideră că e pregătit să treacă la următorul nivel:

“Singurul (n.r. dintre accidentaţi) care s-a alăturat grupului principal astăzi este Romero. Tocmai a început să se antreneze, așa că probabil în acest weekend este prea devreme să reintre. Drăgușin? Știam că acea poziție era o prioritate în transferuri și că trebuia să rezolvăm problema acum, în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Am avut ocazia să îl aducem pe Drăgușin și sunt convins că se va integra foarte bine. Fotbalistic, are niște calități grozave pentru un jucător atât de tânăr.

Am avut câteva discuții și mi-a plăcut că a venit aici cu motivația potrivită, e pregătit pentru trecerea la un nivel superior”, a spus Ange Postecoglou la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT
Reporterii FANATIK sunt la conferinţa de presă a lui Ange Postecoglou
Reporterii FANATIK sunt la conferinţa de presă a lui Ange Postecoglou

“După toate datele disponibile era cea mai bună opțiune pentru noi”

Managerul lui Spurs susţine că scouterii echipei adună de mult timp date despre Drăguşin, iar concluzia a fost că fundaşul român este cea mai bună alegere pentru Tottenham:

“Încă de astă-vară căutăm un fundaș central. Aveam multe nume de la departamentul de scouting, multe date. De vreo sase săptămâni ne-am convins ca Drăgușin era o alegere bună. Am adunat informații despre el și ca persoană.

ADVERTISEMENT

După toate datele disponibile era cea mai bună opțiune pentru noi. Îmi plac calitățile lui defensive, calitățile fizice. Și cred ca potențialul lui de creștere e foarte mare, am făcut o alegere corectă.

“Dacă va fi rezolvată problema permisului de muncă va fi în lot duminică”

Spuneți că am trei fundași pentru două poziții. Realitatea e că la un moment dat aveam zero fundași pentru două poziții. Ca stil, e clar ca noi jucăm diferit de ceea ce obișnuise el la Genoa, cu apărarea mai avansată, dar e încântat de schimbare, îi place.

Drăgușin va avea ocazii să joace la fel ca toți ceilalți. Dacă el ar fi vrut să fie sigur că va juca în mod constant ar fi rămas la Genoa. A ajuns într-un club mare acum! Dacă va fi rezolvată problema permisului de muncă va fi în lot duminică.

Dacă va juca titular? Da, eu asa procedez de obicei, anunț formula de start către jurnaliști cu doua zile înainte de meci, a spus în glumă Postecoglou.

Radu Drăguşin are garantaţi 15 milioane de euro în contractul cu Tottenham

Următorul meci al celor de la Tottenham va fi în Premier League, în compania lui Manchester United, duminică, de la ora 18:30. Noua echipă a lui Drăguşin este pe locul 5, la şase puncte de liderul Liverpool.

FANATIK a dezvăluit şi cifrele contractului lui Radu Drăguşin la Tottenham. În cei cinci ani de contract, fundaşul român are garantaţi 15 milioane de euro, la care se pot adăuga mai mulţi bani din bonusuri.

ADVERTISEMENT