Life

Antonia, atac subtil la adresa lui George Buhnici. Iubita lui Alex Velea și-a fotografiat vergeturile

Antonia a lansat un atac subtil la adresa lui George Buhnici după declarațiile controversate făcute de acesta. Iubita lui Alex Velea și-a fotografiat vergeturile.
21.07.2022 | 18:00
Antonia atac subtil la adresa lui George Buhnici Iubita lui Alex Velea sia fotografiat vergeturile
Antonia, atac subtil la adresa lui George Buhnici. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia a lansat un atac subtil la adresa lui George Buhnici și le-a arătat urmăritorilor că și ea are vergeturi.

Antonia, atac subtil la adresa lui George Buhnici

Iubita lui Alex Velea este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă a ținut să le arate celor care o urmăresc în mediul online că și ea are mici imperfecțiuni.

ADVERTISEMENT

Antonia a postat o imagine în care își arată vergeturile de pe coapsă, în contextul scandalului provocat de George Buhnici.

Zilele trecute, vloggerul a făcut declarații controversate, spunând că nu vrea să meargă la mare și să vadă pe plajă femei cu vergeturi și celulită.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete au reacționat și au postat imagini cu corpul lor și cu micile imperfecțiuni, printre care și Antonia. Partenera lui Alex Velea este mândră de felul în care arată și îi încurajează pe oameni să-și iubească corpul.

“Vergeturi”, a scris artista pe Instastory, în dreptul unei imagini cu vergeturile sale.

Antonia vergeturi
Antonia și-a fotografiat vergeturile. Sursa foto: Instagram

În urmă cu ceva timp, Antonia a postat un mesaj prin care le-a explicat internauților că nici ea nu este perfectă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit atunci despre micile sale “defecte”, iar postarea ei le-a fost de mare ajutor tinerelor care erau complexate de propriul corp.

“Am o cicatrice pe bărbie, un ochi ceva mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncene nearanjate, nepensate, imperfecțiuni mici pe piele și rămășițe de mascara de aseară!

ADVERTISEMENT

Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată. Imagine care mă reprezintă de asemenea… Dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei.”, spunea iubita lui Alex Velea.

Și Cristina Șișcanu s-a fotografiat în costum de baie după declarațiile făcute de către George Buhnici. Soția lui Mădălin Ionescu și-a pozat abdomenul fără pătrățele, iar în dreptul imaginii a scris “Să se oripileze Buhnici”.

George Buhnici, scandal uriaș după derapajul la adresa femeilor

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici l-au costat foarte mult pe fostul prezentator al emisiunii iLikeIT.

CNCD s-a pronunțat asupra cazului și a demarat o anchetă, iar vloggerul riscă o amendă cuprinsă între 2.000 și 100.000 de lei.

De asemenea, George Buhnici a început să piardă dintre contractele de colaborare. De exemplu, BCR a anunțat că va încheia parteneriatul cu fostul prezentator de la Pro TV.

“Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. (…)

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.”, a declarat George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Mai mult, vloggerul a spus despre soția sa, Lorena Buhnici, că arată “ca o minoră”, făcând referire la silueta sa.

ADVERTISEMENT