Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antonio Sefer poate pleca de la Rapid în ultima zi de transferuri: „Există interes și din Belgia”. Salariul astronomic cerut de jucător. Video exclusiv

Antonio Sefer (22 de ani) este în pole position să plece de la Rapid. Mijlocașul poate ajunge în Belgia în chiar ultima zi de mercato.
31.01.2023 | 13:15
Antonio Sefer poate pleca de la Rapid in ultima zi de transferuri Exista interes si din Belgia Salariul astronomic cerut de jucator Video exclusiv
Antonio Sefer poate pleca de la Rapid în ultima zi de transferuri: „Cluburile s-au înțeles”. Salariul astronomic cerut de jucător. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul Cristi Coste a venit cu nouă exclusivitate, confirmată de Victor Angelescu. Antonio Sefer, mijlocașul Rapidului, are ofertă să plece în Belgia în chiar ultima zi de mercato.

Antonio Sefer, ofertă de transfer din Belgia. Ce împiedică plecarea mijlocașului de la Rapid

Nu este pentru prima dată când Sefer are ocazia să se transfere în străinătate. Vara trecută, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mijlocașul în vârstă de 22 de ani a avut o ofertă din Israel, de la Hapoel Beer Sheva, dar și motivele pentru care mutarea nu s-a realizat. Aceleași motive par să stea și în calea eventualului transfer în Belgian Pro League.

ADVERTISEMENT

„Sunt ceva mișcări de plăci azi la Rapid, o să vedem dacă se întâmplă ceva cu Sefer. Există pe adresa lui Sefer o ofertă dintr-un campionat care azi închide transferurile. Dar sunt șanse mici să se facă pentru că pretențiile lui Sefer sunt undeva la 30 de mii de euro pe lună, foarte mari.

E Belgia, iar în acel campionat cine plătește 30 de mii pe lună sunt Anderlecht, Genk, Gent, Standard sau Union Saint-Gilloise. Sunt șansem ici, dar există un interes pentru Sefer.

ADVERTISEMENT

A fost și de la Beer Sheva, am scris și noi, chiar dacă, totul a căzut pentru că pretențiile familiei Sefer au fost 40-45 de mii de euro pe lună. E incredibil să ceri așa ceva în Israel, unde nu cred că stau banii agățați, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victor Angelescu confirmă interesul pentru Sefer: „Sunt șanse să plece”

Unul din propietarii Rapidului a confirmat dezvăluirea făcută de jurnalistul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Victor Angelescu

ADVERTISEMENT

„Au fost și sunt cluburi interesante de Antonio Sefer. Dacă vor plăti cât cerem noi sunt șanse să plece. Nu pot să vă spun (n.r. – cât cere Rapid). Nu are clauză de reziliere. Sunt negocieri între cluburi.

Există interes. Acum nu știu dacă va fi importantă, dar interes există. (n.r. – Belgia?) Există și din acel campionat interes”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Cred că sunt cluburile aproape să se înțeleagă. Din ce știu, problemele sunt la pretențiile lui Sefer. Până într-un milion cred că pleacă la 7-8 sute de mii își strâng mâinile toți”, a adăugat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT
  • 900 de mii de euro este cota de piață a lui Antonio Sefer, conform transfermarkt.com