Fotbal intern

CFR Cluj l-a anunțat oficial pe Marius Șumudică antrenor principal: „Clubul are toată încrederea în profesionalismul lui”. Update exclusiv

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj. După refuzul lui Edi Iordănescu de a reveni la cârma clubului, oficialii l-au convins pe Şumi să semneze.
02.06.2021 | 16:50
CFR Cluj la anuntat oficial pe Marius Sumudica antrenor principal Clubul are toata increderea in profesionalismul lui Update exclusiv
ADVERTISEMENT
02-06-2021
17:42

CFR Cluj a anunțat oficial numirea lui Marius Șumudică

Marius Șumudică este oficial antrenorul lui CFR Cluj, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. După ce a oferit primele declarații în calitate de tehnician al campioanei, „Șumi” a fost și anunțat oficial de conducerea din Gruia, printr-un comunicat oficial.

„Bine ai venit, Marius Șumudică!

Ambițiile clubului CFR 1907 Cluj și dorința antrenorului Marius Șumudică de a pregăti o echipă de top, cu pretenții pe măsură, se intersectează într-un punct comun, sub forma semnării unui contract.

Cu o vastă experiență pe banca tehnică, atât în fotbalul românesc, cât și peste hotare, Șumi vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani al echipei noastre. Bifând performanțe notabile în carieră, clubul are toată încrederea în profesionalismul lui Marius Șumudică în privința atingerii obiectivelor comune.

Mult succes și cât mai multe realizări la CFR Cluj, Marius Șumudică!

#ȘumiIN”, a scris CFR Cluj, pe Facebook.

02-06-2021
14:31

Marius Șumudică, după ce a fost instalat ca principal la CFR Cluj: „Am semnat cu ochii închiși”

Informația dezvăluită de FANATIK a fost confirmată de Marius Șumudică. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a declarat că a semnat cu CFR Cluj și că nu a stat prea mult pe gânduri. Noul tehnician al campioanei va sta pe banca formației din Gruia, conform contractului, doi ani de zile.

„Ieri (n.r. marți) am început negocierile serioase cu președintele Marian Copilu și astăzi (n.r. miercuri) am semnat. Îți dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închiși că am simțit permanent că totul este în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede și nu am stat în negocieri lungi.

Abia aștept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel și fel de discuții în spațiul public, n-am făcut niciun fel de licitație.

 Am ales echipa care cred că mi se potrivește în momentul ăsta. Da, este adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar și astăzi (n.r. miercuri) am fost sunat de un club”, a declarat Marius Șumudică, conform Digi Sport.

02-06-2021
13:57

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj!

Marius Şumudică este alesul celor de la CFR Cluj. Din informaţiile FANATIK, antrenorul a semnat pe doi ani cu echipa campioană. 

02-06-2021
06:43

Marian Copilu a sperat până în ultima clipă să-l întoarcă din drum pe Edi Iordănescu

Deși Edi Iordănescu își anunțase oficial plecarea de la CFR Cluj, președintele Marian Copilu a sperat până în ultimul moment că va reuși să-l facă să se răzgândească, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care echipa campioană nu și-a anunțat încă noul antrenor.

Copilu și Iordănescu au avut mai multe discuții azi noapte, însă tehnicianul a rămas ferm pe poziții și i-a anunțat în această dimineață pe conducătorii clujeni că decizia sa este una defintivă. El nu mai dorit să continuie în Gruia din cauză că nu există perspective și garanții pentru sezonul viitor, atât din punct de vedere al lotului, cât și finaciar.

Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj la o zi după ce ardelenii au câştigat al patrulea titlu la rând în Casa Pariurilor Liga 1, informaţie publicată în exclusivitate de FANATIK.

Antrenor de 5 stele la CFR Cluj?! Reghe, Contra, Şumudică, Bergodi şi Gâlcă sunt pe listă

Şefii campioanei vor pe bancă un antrenor “greu”, iar FANATIK vă prezintă lista de 5 stele a CFR-ului pe care apar Laurenţiu Reghecampf, Cosmin Contra, Marius Şumudică, Costel Gâlcă şi Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Dintre cei cinci antrenori se va alege următorul nume care va avea misiunea de a califica echipa ardeleană în cupele europene. Patronul Neluţu Varga a declarat că marele obiectiv ar fi chiar calificarea în grupele Champions League, obiectiv interzis de câţiva ani.

Laurenţiu Reghecampf şi-a încheiat mandatul pe banca lui Al Ahli. Versiunea arabă a publicaţiei goal.com scrie despre faptul că înţelegerea lui Reghecampf nu va fi prelungită, şeicii fiind nemulţumiţi de parcursul echipei sub comanda românului.

ADVERTISEMENT
Antrenor de 5 stele la CFR Cluj?! Reghe, Contra, Şumudică, Bergodi şi Gâlcă sunt pe listă. Exclusiv
Antrenor de 5 stele la CFR Cluj?! Reghe, Contra, Şumudică, Bergodi şi Gâlcă sunt pe listă. Sursa: sportpictures.eu

Contra, liber de contract de la despărţirea de Dinamo!

Cosmin Contra este liber de contract de la finalul anului trecut când a decis să plece de la Dinamo. Adus de Pablo Cortacero pe surle şi trâmbiţe, Cosmin Contra şi-a dat seama după câteva săptămâni că omul de afaceri iberic nu are bani de investit la Dinamo şi a rupt contractul cu “câinii” după ce a avut mai multe luni de restanţe salariale.

Cosmin Contra. Sursa foto: sportpictures.eu

Marius Şumudică şi-a dat acordul în urmă cu două săptămâni să antreneze FCSB, însă după o zi s-a răzgândit şi nu a mai semnat contractul cu echipa lui Gigi Becali. Şumi este dorit în zona Golfului, însă varianta CFR Cluj este din ce în ce mai plauzibilă.

ADVERTISEMENT
Antrenor de 5 stele la CFR Cluj?! Reghe, Contra, Şumudică, Bergodi şi Gâlcă sunt pe listă. Exclusiv
Marius Sumudica. Sursa: sportpictures.eu

Costel Gâlcă poate reveni în Liga 1 după 6 ani!

Cristiano Bergodi este antrenor liber de contract din noiembrie anul trecut, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. Antrenorul a plecat în Italia, însă în acest moment nu are niciun angajament şi este unul dintre candidaţii pentru banca lui CFR Cluj.

Antrenor de 5 stele la CFR Cluj?! Reghe, Contra, Şumudică, Bergodi şi Gâlcă sunt pe listă. Exclusiv
Cristiano Bergodi. Sursa: sportpictures.eu

Costel Gâlcă a realizat tripla cu FCSB în 2015, însă a plecat la finalul sezonului. În ultimii cinci ani a antrenat în Danemarca la Vejle, club pe care l-a salvat de la retrogradare în acest sezon. Contractul în Danemarca nu i-a fost prelungit şi am putea asista la o întoarcere spectaculoasă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă, alături de cele trei trofee câştigate la FCSB în sezonul 2014-2015. Sursa: sportpictures.eu

Antrenorul va fi numit miercuri sau joi la CFR!

Din informaţiile FANATIK, şefii celor de la CFR Cluj vor decide miercuri sau, cel târziu, joi, cine va conduce campioana României în sezonul viitor. Noul antrenor se va alege dintre cei cinci, iar primul obiectiv va fi calificarea în grupele unei competiţii europene.

Deşi oficialii celor de la CFR Cluj voiau să îi prelungească înţelegerea lui Edi Iordănescu, antrenorul a decis să plece din cauza problemelor financiare de la club. Deşi a primit asigurări că acestea se vor rezolva, nu a fost cazul.

Mai mult, ardelenii se confruntă şi cu o problemă la nivel de lot, în condiţiile în care 12 jucători îşi încheie contractul cu echipa campioană. În plus, Andrei Burcă, unul dintre oamenii de bază din defensivă, a anunţat şi el că vrea să plece în vară.

  • 4 titluri de campioană la rând are CFR Cluj
  • 6 luni a stat Edi Iordănescu pe banca CFR-ului 
ADVERTISEMENT