Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antrenor nou la echipa națională de tineret! Daniel Pancu a fost prezentat oficial. Update

Daniel Pancu este noul selecţioner al naţionalei U21 a României. El a fost prezentat oficial la Casa Fotbalului şi îi va lua locul lui Emil Săndoi pe banca tehnică.
25.07.2023 | 14:48
Antrenor nou la echipa nationala de tineret Daniel Pancu a fost prezentat oficial Update
Antrenor nou la echipa națională de tineret! Daniel Pancu a fost prezentat oficial
ADVERTISEMENT
25-07-2023
11:56

Daniel Pancu, prezentat oficial ca selecţioner al naţionalei U-21!

Daniel Pancu este noul antrenor al naţionalei U21. FRF a confirmat dezvăluirea lui Horia Ivanovici de la emisiunea FANATIK SUPERLIGA şi l-a prezentat oficial pe omul care îi ia locul lui Emil Săndoi pe banca tehnică. Pancu a pregătit până în această vară selecţionata U20 a României şi are ca obiectiv calificarea tineretului la un nou turneu final. 

VEZI VIDEO PREZENTAREA: 

Daniel Pancu (45 de ani) va fi noul selecționer al naționalei de tineret a României. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Daniel Pancu va fi noul selecționer la România U21

Pancu îi va lua astfel locul pe banca României U21 lui Emil Săndoi, care a demisionat din funcție după prestația slabă de la Campionatul European din această vară. „Tricolorii mici” au terminat pe ultimul loc grupa din care au mai făcut parte Spania, Ucraina și Croația, cu un singur punct și fără niciun gol marcat.

ADVERTISEMENT

„Astăzi se va bate palma. Daniel Pancu va fi anunțat mâine, noul selecționer, noul antrenor, de la naționala de tineret U21. Naționala care a dezamăgit la Campionatul European de la noi din România, care a fost în această vară, unde a fost Emil Săndoi. În locul lui Săndoi va veni Daniel Pancu.

Din informațiile FANATIK, mâine, Daniel Pancu va fi anunțat noul selecționer al naționalei U21. Practic anticamera echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Mâine va fi anunțat în mod oficial, dar la FANATIK am aflat sigur că lucrurile sunt închise și că Pancu va antrena naționala U21. Ceea ce, după părerea mea, e o mare realizare”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

În cariera de antrenor, Daniel Pancu le-a mai pregătit pe Rapid, Politehnica Iași și reprezentativa U2o a României. „Este o mare realizare și e o continuitate la nivelul băncii tehnice la U21 pentru că Pancu a făcut selecția la U20.

ADVERTISEMENT

A avut o serie de amicale cu U20, îi cunoaște pe jucătorii care sunt eligibili pentru U21. Lucrează de câțiva ani la FRF și mi se pare normală numirea lui Pancu. Sper să aibă și rezultate. Și este după mult timp când un rapidist ajunge într-o funcție importantă”, a comentat și Robert Niță.

Showul momentului în sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, se vede în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu prind emisiunea LIVE, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina oficială de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Antrenor nou la echipa națională de tineret: „Astăzi semnează!”

ADVERTISEMENT