Sport

Apariții surpriză la primul amical al Rapidului din Antalya! Ce nume grele din fotbalul românesc au urmărit prestația giuleștenilor

Mai multe personaje tari din fotbalul românesc au urmărit, pe viu, primul amical al Rapidului din Antalya. Echipa lui Cristiano Bergodi a dat piept cu turcii de la Sakaryaspor.
06.01.2024 | 18:32
Aparitii surpriza la primul amical al Rapidului din Antalya Ce nume grele din fotbalul romanesc au urmarit prestatia giulestenilor
Nume surpriză la primul amical al Rapidului din Antalya. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid se află în această perioadă în Antalya, unde efectuează un stagiu de pregătire pentru a doua parte a sezonului. În primul meci amical din Turcia, formația antrenată de Cristiano Bergodi a dat piept cu Sakaryaspor, echipă din a doua ligă de fotbal a Turciei, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Apariții surpriză la primul amical al Rapidului din Antalya! Ce nume grele din fotbalul românesc au urmărit prestația giuleștenilor

Rapid este una dintre cele mai dinamice formații din SuperLiga pe piața de transferuri. După ce i-a achiziționat pe Hasani, Burmaz și Krasniqi, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Damjan Djokovic, dat afară de Gigi Becali de la FCSB, a bătut palma cu giuleștenii.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cristiano Bergodi muncește din greu în Antalya pentru a omogeniza lotul înainte de primul meci oficial din 2024. Krasniqi, Hasani și Burmaz nu au fost menajați de antrenorul italian și au fost trimiși titulari în amicalul cu Sakaryaspor. Nume precum Papeau, Funsho sau Ioniță au fost lăsate pe bară pentru a le face loc noilor transferuri.

2

La meciul Rapidului și-au făcut simțită prezența câteva nume „grele” din fotbalul românesc. Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, fost portar la Rapid, a fost prezent la meciul giuleștenilor cu Sakaryaspor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ionel „Jerry” Gane, secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională, cât și Daniel Pancu, selecționerul naționalei României U21, au urmărit, pe viu, prestația „alb-vișiniilor”. În această perioadă, cei doi se află în Antalya pentru a urmări pregătirea echipelor românești.

Dani Coman a fost prezent la amicalul Rapidului cu Sakaryaspor din Antalya. Foto: FANATIK.
Dani Coman a fost prezent la amicalul Rapidului cu Sakaryaspor din Antalya. Foto: FANATIK.
  • Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, a fost în tribune la amicalul Rapid – Sakaryaspor, scor 3-3. 
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a revenit pe teren la amicalul cu Sakaryaspor

Revenit după accidentarea teribilă, suferită la naționala statului Kosovo, Albion Rrahmani și-a făcut apariția pe teren la Rapid în minutul 61 al duelului cu Sakaryaspor. Este primul meci pentru atacantul kosovar după aproape 3 luni. Rrahmani a intrat cu succes, reușind să marcheze din penalty-ul pe care tot el l-a obținut.

Cristiano Bergodi a efectuat numeroase schimbări de-a lungul meciului cu Sakaryaspor. Primele modificări au venit în minutul 33, când Borisav Burmaz a fost înlocuit cu Kevin Soni, iar Cătălin Cîrjan i-a lăsat locul lui Alex Ioniță.

ADVERTISEMENT

La pauza meciului cu Sakaryaspor, rezervele Rapidului au intrat pe teren și au efectuat un antrenament cu mingea. De asemenea, pe teren și-a făcut apariția Robert Bădescu. Tânărul fundaș central nu a apucat să debuteze la echipa mare a Rapidului în meci oficial.

Jucătorii Rapidului s-au antrenat la pauza meciului cu Sakaryaspor. Foto: FANATIK.
Jucătorii Rapidului s-au antrenat la pauza meciului cu Sakaryaspor. Foto: FANATIK.

În următorul amical, Rapid va da piept cu Sabah Baku, locul 8 în prima ligă din Azerbaidjan. Partida va avea loc marți, 9 ianuarie, de la ora 15:00. Giuleștenii se vor duela în primul meci oficial al anului cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT