Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Arde Bănia: “Mititelu îl bate pe Rotaru! E foarte posibil”. Video

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că merge pe mâna echipei lui Adrian Mititelu în derby-ul cu formația lui Mihai Rotaru.
03.12.2022 | 09:55
Arde Bania Mititelu il bate pe Rotaru E foarte posibil Video
Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că merge pe mâna echipei lui Adrian Mititelu în derby-ul cu formația lui Mihai Rotaru. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o scurtă pauză cauzată de meciurile naționalei, Universitatea Craiova a revenit cu stângul în SuperLiga, remizând în fața Chindiei Târgoviște într-un meci restant.

Dumitru Dragomir crede că Adrian Mititelu va câștiga derby-ul cu Mihai Rotaru

Prezent prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dumitru Dragomir a surprins când a spus că în derby-ul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 ar merge mai mult pe victoria echipei lui Adrian Mititelu, decât pe cea a lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a lăudat atitudinea pe care a arătat-o Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, atunci când a decis să scoată din lot patru jucători din motive de indisciplină.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Rotaru va avea un meci foarte greu cu echipa lui Mititelu. Cred că va câștiga Mititelu, chiar dacă sunt într-o formă bună ăștia ai lui Rotaru. Din punct de vedere al disciplinei îl felicit pe Mirel (n.r. – antrenorul Mirel Rădoi) pentru că a făcut puțină liniște acolo și au apărut imediat și rezultatele favorabile.

ADVERTISEMENT

Dar la un derby nu știi niciodată ce se va întâmpla. Ambiția poate să facă de așa natură încât să se schimbe totul. Așa ca valoare, ar trebui să câștige detașat Rotaru. Sunt curios dacă se umple stadionul. S-ar putea ca echipa lui Mititelu să facă un rezultat bun”, a declarat Dragomir.

Ce jucători vrea Mititelu de la rivala din oraș

Derby-ul oltean Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, din etapa a 19-a din SuperLiga, se va disputa sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00, iar Adrian Mititelu a dezvăluit la o emisiune anterioară de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICInu ar sta pe gânduri dacă ar putea să transfere trei jucători de la marea rivală.

ADVERTISEMENT

”Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe Ivan, Markovic și Baiaram i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă. Toți trei sunt foarte buni”, afirma Mititelu.

Finanțatorul FC U Craiova 1948 s-a arătat circumspect în ceea ce privește scandalul creat la rivala din oraș după excluderea a patru jucători din lot din cauza indisciplinei și nu îl vede pe Mirel Rădoi ca fiind un antrenor dur.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a promis că va face câteva transferuri în perioada de iarnă pentru a întări echipa și a dezvăluit faptul că nu se gândește să lase clubul. Mai mult, își dorește ca în viitor să câștige un trofeu cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT