Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Are Apreutese bani să țină CSA Steaua? Dezvăluiri despre omul care stă în lojă cu Ilie Dumitrescu. „Pune 10-12 milioane de euro”

Simion Apreutese a fost interesat să preia mai multe cluburi din România. Vivi Răchită a dezvăluit câteva lucruri interesante la FANATIK SUPERLIGA despre omul de afaceri.
29.01.2024 | 13:45
Are Apreutese bani sa tina CSA Steaua Dezvaluiri despre omul care sta in loja cu Ilie Dumitrescu Pune 1012 milioane de euro
Are Apreutese bani să țină CSA Steaua? Dezvăluiri despre omul care stă în lojă cu Ilie Dumitrescu. „Pune 10-12 milioane de euro”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simion Apreutese este unul dintre oamenii de afaceri care vrea să se implice serios în fotbalul românesc. A vrut să preia UTA Arad, sponsorizează CSA Steaua, iar când Gigi Becali a vrut să cumpere FCSB, a fost primul om prezent la negocieri.

Are Apreutese bani să țină CSA Steaua? Dezvăluiri despre omul care stă în lojă cu Ilie Dumitrescu

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Valeriu Răchită a dezvăluit câteva lucruri interesante despre omul de afaceri arădean, care ar putea să preia CSA Steaua în cazul în care se schimbă statutul:

ADVERTISEMENT

“Are foarte multe afaceri şi multe dintre ele, în străinătate. Are forţa să ţină Steaua în prima ligă. Are afaceri multe. Dacă se va întâmpla acest lucru, toţi marii fotbalişti care au câştigat Cupa Campionilor vor veni lângă acest club.

Se va reactiva brandul Steaua. Poate duce în jur de 15 milioane de euro bugetul, fără probleme. Din buzunarul lui poate pune 10-12 milioane de euro. Are afaceri de sute de milioane. Este puternic. 

ADVERTISEMENT

“Are mai multe firme… şi un fel de Amazon. Şi soţia este foarte capabilă”

Să vină toţi cei care câştigă Cupa Campionilor, brandul Steaua, stadionul, totul ar fi… Statutul trebuie schimbat. Pentru mine este o enigmă că nu a mai ieşit Talpan. Nu se mai aude nimic. 

Are nu numai transport. Şi distribuţie. Are mai multe firme… şi un fel de Amazon. Şi soţia este foarte capabilă. Mi-a povestit un prieten că sunt foarte aplicaţi, nu aruncă avioane. Pentru fotbalul românesc ar fi senzaţional. Mai ales la brandul Steaua”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Stoichiţă: “Este impecabil omul şi un businessman de succes”

Mihai Stoichiţă a declarat că s-a cunoscut cu Simion Apreutese şi a auzit numai lucruri bune despre omul de afaceri, mai ales că Ilie Dumitrescu este un garant extraordinar:

“Garantul este Ilie Dumitrescu. El nu ar fi umblat şi să facă aventuri cu un om care vrea să încerce. În momentul în care intervine şi Ilie, cu o imagine impecabilă în fotbal, e un garant extraordinar. 

ADVERTISEMENT

Am auzit doar lucruri bune despre acest domn. L-am cunoscut personal şi eu. Am fost împreună la un eveniment. Este impecabil omul şi un businessman de succes”, a spus Stoichiţă.

Are Apreutese bani să țină CSA Steaua? Dezvăluiri despre omul care stă în lojă cu Ilie Dumitrescu

ADVERTISEMENT