Fotbal international

Argentina – Mexic 2-0, în Grupa C la Campionatul Mondial 2022. Leo Messi, gol și assist, Argentina respiră. Video

Toate informaţiile despre Argentina - Mexic din Grupa C a turneului final CM 2022: absenţe, accidentări, cote la pariuri şi televizări.
26.11.2022 | 21:01
Argentina  Mexic 20 in Grupa C la Campionatul Mondial 2022 Leo Messi gol si assist Argentina respira Video
Leo Messi deschide scorul cu un șut de la circa 20 de metri. Sursa: FIFA.com
ADVERTISEMENT
26-11-2022
20:07

Argentina - Mexic 2-0 (Messi 64, E. Fernandez 87)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.90+7: Final de meci.

Min.87: GOOOL Argentina. După o lovitură de colț, Messi îi pasează lui Enzo Fernandez, care înscrie, de la marginea careului, cu un șut plasat la colțul lung.

88.966 de spectatori, cifra oficială comunicată de FIFA.

Min.70: Fază prelungită de atac a argentinienilor, finalizată de Molina, care șutează peste.

Min.64: GOOOL Argentina. Di Maria îl găsește pe Messi, la 20 de metri de poartă, în poziție centrală, iar acesta șutează perfect și deschide scorul.

Min.51: Messi este faultat la 23 de metri. Tot el execută lovitura liberă, dar trimite peste poartă.

Min.46: Start pentru repriza a doua

26-11-2022
19:00

O primă repriză de luptă, fără ocazii importante de gol

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.45+5: Final de primă repriză.

Min.45: Vega șutează plasat, din lovitură liberă de la 25 de metri, dar Martinez ”zboară” perfect și prinde mingea.

Min.41: Lautaro Martinez reia cu capul, după o centrare a lui Di Maria, dar mingea trece mult peste poartă.

Min.35: Messi bate pe poartă o lovitură liberă, dar Ochoa boxează și este ulterior faultat.

Min.25: Un singur șut spre poartă până acum, trecut în contul mexicanilor.

Min.10: Mexicanii, extrem de determinați, reușesc să aibă inițiativa în startul meciului.

Min.8: Primul corner al partidei la aparține mexicanilor. Defensiva argentiniană rezolvă ușor.

Min.1: Start meci

26-11-2022
17:40

Echipele de start la Argentina - Mexic

Argentina: Martínez (Aston Villa) – Montiel (Sevilla), Otamendi (Benfica), L. Martínez (Man. United), Acuña (Sevilla) – De Paul (Atletico Madrid), Rodríguez (Betis), Mac Allister (Brighton) – Messi (PSG), L. Martínez (Inter), Di María (Juventus). Rezerve: Armani, Rulli – Almada, Alvarez, Correa, Dybala, E. Fernandez, Foyth, Molina, Palacios, P. Gomez, Paredes, Pezzella, Romero, Tagliafico. Selecţioner: Lionel Scaloni.

Mexic: Ochoa (Club América) – Álvarez (Pachuca), Moreno (Monterrey), Montes (Monterrey), Araujo (Club América), Gallardo (Monterrey) – Herrera (Houston Dynamo), Guardado (Betis), Chávez (Pachuca) – Lozano (Napoli), Vega (Chivas). Rezerve: Cota, Talavera – Alvarado, Alvarez, Antuna, Arteaga, Funes Mori, Gutierrez, Jimenez, Martin, Pineda, Rodriguez, Romo, Sanchez, Vasquez. Selecţioner: Gerardo Martino

Meciul Argentina – Mexic are loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 2-a din grupa C la turneul final al CM din Qatar. Argentina a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria CM în sens negativ, pierzând partida de debut cu Arabia Saudită cu scorul de 2-1. Mexic a scos un egal alb cu Polonia grație portarului Ochoa, autor a unor parade miraculoase în meciul cu Polonia, inclusiv de la 11 metri în fața lui Lewandowski.

Argentina – Mexic, al doilea meci din etapa a 2-a din grupa C la Campionatul Mondial 2022

Argentina, una dintre marile favorite la titlul mondial, este acum în mare pericol dacă nu va câștiga partida împotriva “aztecilor”, în ultimul joc urmând a întâlni un alt adversar periculos, Polonia. Mexic este o formație greu de ucis, cu un sistem defensiv foarte bun și cu un joc de contraatac foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Argentina şi Mexic

Confruntarea Argentina – Mexic se desfășoară sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21:00 pe stadionul “Lusail Iconic” din localitatea cu aceeași nume, situată la 20 de kilometri de Doha. Este cel mai mare stadion de la turneul final al CM, cu o capacitate de 80.000 de locuri. Este cea mai luxoasă arenă a competiției.

Aici s-au jucat până acum două dintre meciurile de la Mondialul din Qatar, respectiv marea surpriză Argentina – Arabia Saudită și victoria celei de-a doua mari favorite, Brazilia, care a învins la pas Serbia, arătând un fotbal care poate da speranțe pentru al șaselea trofeu mondial din CV.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Argentina – Mexic se joacă sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21:00, și este transmisă pe micile ecrane pe postul TVR 1. O mai puteți viziona dacă alegeți să intrați pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Ca peste tot în Qatar, deși e sfârșit de noiembrie și de toamnă și iarna bate la geam, soarele continuă să dicteze pe cer absolut impasibil, iar temperatura urcă până la 32 de grade, dar asta nu este nici o problemă pe stadioane, nici pentru fani, nici pentru jucători, pentru că intră în funcțiune perfect instalațiile de climatizare.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Argentina – Mexic, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Acest meci Argentina – Mexic în mod sigur va fi unul dintre cele mai pariate din etapa a 2-a a grupelor, dată fiind situaţia critică a Argentinei după primul joc. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Argentina și Mexic.

Ce absenţe au Argentina şi Mexic

Una dintre marile favorite la coroana mondială, Argentina, tremură acum serios la gândul că ar putea rata calificarea în optimi dacă nu va reuşi să ia trei puncte în faţa mexicanilor. Selecţionerul Lionel Scaloni este considerat principalul vinovat al incredibilului şi ruşinosului eşec în faţa Arabiei Saudite. Nu are absenţe în lot pentru acest meci, deci poate trimite pe teren cel mai bun unsprezece.

ADVERTISEMENT

Nici tehnicianul de pe banca Mexicului nu are probleme de lot. Şi dacă va fi să nu piardă sau să învingă se va putea spune că un argentinian a îngropat Argentina, deoarece Gerardo Martinez este compatriot şi foarte bun prieten cu Leo Messi! În acest meci, ambele echipe sunt disperate după puncte.

Daniele Orsato, la al doilea meci la centru la acest turneu final

Acest meci va fi condus la centru de italianul Daniele Orsato, cel care a arbitrat meciul de deschidere Qatar – Ecuador şi a anulat în minutul 4 un gol al sud-americanilor pentru un ofsaid discutabil. Ca şi la acel meci, al patrulea arbitru va fi românul Istvan Kovacs, care nu a primit nici un meci la centru, dar care duminică, 27 noiembrie, va fi din nou delegat ca rezervă la Spania – Germania, pe care îl va arbitra olandezul Danny Makkelie.

Cote la pariuri

Parcă Argentina nici nu a pierdut partida de debut la turneul final al CM din Qatar, aşa de nete sunt cotele acordate de casele de pariuri pentru succesul lui Messi şi compania în faţa Mexivului. 1,53 este cota pentru trei puncte Argentina, iar Mexic are o cotă foarte mare, 7,00. Şi opţiunea şansă dublă X2 este excelentă la cota de 2,65, iar gol marcat de Mexic are cotă 1,85.

Începând din 1930 şi până acum au fost 16 meciuri directe şi doar în 2004, la Copa America, a câştigat Mexic. Au mai fost trei remize, dar la general Argentina a făcut cam ce a vrut cu “aztecii”, pe care i-a pus la respect de 12 ori. La turnee finale de CM scenariul a fost acelaşi, cu victoria de partea Argentinei.


  • 2,25 este cota Superbet pentru “peste 2,5 goluri marcate” în meci Argentina – Mexic. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT