Sport

Arnold Garita vrea să se răzbune pe Dinamo după umilința suferită cu FC Argeș: ”Vreau să-i distrug”. Video

Arnold Garita s-a despărțit de FC Argeș și așteaptă oferte de la echipele de top din SuperLiga și a dezvăluit că marele său vis este să se poată răzbuna pe Dinamo.
08.06.2023 | 23:37
Arnold Garita vrea sa se razbune pe Dinamo dupa umilinta suferita cu FC Arges Vreau sai distrug Video
Arnold Garita s-a despărțit de FC Argeș și așteaptă oferte de la echipele de top din SuperLiga și a dezvăluit că marele său vis este să se poată răzbuna pe Dinamo. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Atacantul camerunez este apreciat de Gigi Becali, iar FANATIK a aflat că FCSB a pregătit deja actele pentru a-l semna pe fotbalistul care va sosi liber de contract după ce a retrogradat cu piteștenii.

Arnold Garita visează la ziua în care se va răzbuna pe Dinamo

Înfrângerea dură suferită cu FC Argeș în fața lui Dinamo, în barajul de menținere/promovare în SuperLiga, l-a marcat pe Arnold Garita și jucătorul a promis că își va continua cariera în România și va căuta să se răzbune pe ”câini”.

ADVERTISEMENT

”Nu știu unde voi juca în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo!

Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci. Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa…”, a spus Garita, într-un live făcut pe Tik Tok în care a discutat cu fanii fotbalului din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Cu ce echipe din SuperLiga ar fi tentat să semneze

Atacantul camerunezul a mărturisit că nu știe să aibă vreo ofertă concretă la acest moment, a vorbit despre posibilul transfer la FCSB, însă nu a exclus nici varianta de a merge la CFR Cluj sau la Rapid.

”FCSB este o opțiune foarte bună. Poate agentul meu va discuta cu Becali. Eu nu știu nimic. Voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e un club foarte bun, dar a plecat Dan Petrescu. Îl iubesc pe Petrescu. FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. În plus, am discutat și cu un club din Franța”, a declarat fotbalistul.

Garita este mare fan Gigi Becali

Înainte de a pleca în vacanță și a-și stabili următoarea destinație fotbalistică, Arnold Garita a ținut să-și ia la revedere de la suporterii lui FC Argeș și le-a cerut acestora să îi înțeleagă situația.

ADVERTISEMENT

Vârful camerunez în vârstă de 27 de ani este unul dintre susținătorii patronului ”roș-albaștrilor” și într-un live făcut pe Tik Tok a mărturisit că admiră foarte mult sinceritatea lui Gigi Becali.

”Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Ai jucat ca un rahat, îți spune că ai jucat ca un rahat. Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile.

Iar Becali îți spune în față: ‘Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!’. De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a precizat Garita.

ADVERTISEMENT
Tags: