Sport

Artificiul CSM Bucureşti! Handbalistele, penalizate pentru ratarea titlului şi Final Four. Şi-au recuperat banii din primele pentru Cupa României. Exclusiv

Oficialii de la CSM Bucureşti au anunţat că handbalistele au fost penalizate pentru ratarea titlului şi Final Four. FANATIK a aflat că nu au pierdut niciun leu, sumele fiind transformate în prime pentru câştigarea Cupei.
14.07.2022 | 12:50
Artificiul CSM Bucuresti Handbalistele penalizate pentru ratarea titlului si Final Four Siau recuperat banii din primele pentru Cupa Romaniei Exclusiv
CSM Bucureşti, în ultima etapă cu Minaur Baia Mare. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a avut un sezon slab raportat la pretenţiile echipei. “Tigroaicele” au ratat titlul în dauna Rapidului, iar în EHF Champions League, echipa lui Adi Vasile a ratat calificarea în Final Four după ce a fost învinsă de Esbjerg, în sferturile de finală.

Artificiul CSM Bucureşti! Handbalistele, penalizate pentru ratarea titlului şi Final Four. Şi-au recuperat banii din primele pentru Cupă

Oficialii echipei au anunţat că jucătoarele au suferit penalizări din contracte pentru ratarea celor două obiective. Numai că, din informaţiile FANATIK, jucătoarele nu au pierdut niciun leu din aceste penalizări.

ADVERTISEMENT

Conducătorii de la CSM Bucureşti au luat decizia de a oferi sumele cu care handbalistele au fost penalizate drept prime pentru câştigarea Cupei României, singurul trofeu câştigat de “tigroaice” în stagiunea precedentă.

Astfel, chiar dacă au fost penalizate handbalistele pentru ratarea obiectivelor cu un procent de 30% din salariu, banii respectivi i-au încasat sub formă de prime pentru câştigarea Cupei României, unde au învins SCM Râmnicu Vâlcea, cu 32-19.

ADVERTISEMENT

„Au fost penalizări din salarii pentru neîndeplinirea obiectivelor. Pentru anul viitor ne gândim la accederea în Final Four”

Directorul interimar de la CSM Bucureşti, Iulian Pâslaru, a dezvăluit că obiectivul pentru sezonul viitor este câştigarea campionatului şi calificarea în Final Four, considerând că CSM este o echipă mai puternică în acest an:

„Au fost penalizări din salarii pentru neîndeplinirea obiectivelor. Pentru anul viitor ne gândim la accederea în Final Four, iar câștigarea campionatului este ceva normal pentru formația feminină. Nu trebuie să fii expert ca să observi că echipa CSM București este o echipă mai puternică decât anul trecut.

ADVERTISEMENT

Nu sunt adeptul măsurilor punitive, ci a unor obiective clare scrise în contract. Lucrăm acum la realizarea unui contract după modelul unor cluburi din străinătate”, a spus Pâslaru pentru Prosport.

CSM Bucureşti, şase transferuri în vară

CSM Bucureşti a bifat şase transferuri în această vară: Laura Glauser, Evelina Eriksson, Kalidiatou Niakate, Grace Zaadi, Marina Soudakova şi Crina Pintea.

ADVERTISEMENT

“Tigroaicele” au încercat să transfere un inter dreapta de mare valoare la echipă şi au încercat să profite de excluderea formaţiilor din Rusia în cupele europene. Însă, Anna Viahireva (Rostov) şi Valeria Maslova (ŢSKA Moscova) au refuzat ofertele uriaşe de la CSM şi au plecat la Vipers şi Metz.

  • 3.800.000 de euro este bugetul lui CSM Bucureşti
  • 30% este procentul cu care au fost penalizate jucătoarele CSM-ului pentru ratarea obiectivelor (sume recuperate ulterior din prima pentru Cupă)
ADVERTISEMENT