Sport

Valeria Maslova a avut o ofertă uriașă de la CSM București! A acceptat jumătate din sumă la Metz. Exclusiv

Valeria Maslova trebuia să fie ultima piesă de puzzle care să completeze lotul celor de la CSM București pentru noul sezon. Rusoaica a refuzat oferta uriașă a "tigroaicelor" pentru a evolua la Metz.
12.07.2022 | 11:44
Valeria Maslova a avut o oferta uriasa de la CSM Bucuresti A acceptat jumatate din suma la Metz Exclusiv
Valeriia Maslova, într-un meci între CSM Bucureşti şi Buducnost, disputat anul trecut. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM București a avut o campanie importantă de achiziții pentru noul sezon. Echipa lui Adi Vasile s-a întârit, transferând nume importante ale handbalului european. Însă, “tigroaicele” nu au reuşit să transfere şi un inter dreapta, post nevralgic în echipă.

Valeria Maslova a avut o ofertă uriașă de la CSM București! Salariu de 15.000 de euro lunar

După plecarea Barbarei Lazovic la Krim Ljubljana, postul de inter dreapta a rămas descoperit. CSM Bucureşti a ofertat două dintre cele mai bune handbaliste ale lumii pe acest post: Anna Viahireva şi Valeria Maslova.

ADVERTISEMENT

Iar ofertele au fost pe măsură. Oficialii CSM-ului i-au pus Annei Viahireva un contract de 20.000 de euro lunar, la fel ca şi Cristina Neagu, În ceea ce o priveşte pe Valeria Maslova, fosta elevă a lui Florentin Pera, a avut o ofertă de 15.000 de euro lunar de la “tigroaice”, din informaţiile FANATIK.

Rusoaica a ales să semneze cu Metz, pe un contract mult mai mic

Ambele sportive din Rusia au ales alte destinaţii, chiar dacă este vorba de un salariu mult diminuat. Anna Viahireva a decis să semneze cu Vipers Kristiansand, campioana Europei, în timp ce Valeria Maslova a ales să semneze cu Metz.

ADVERTISEMENT

Cluburile din Rusia nu vor avea acces în grupele Champions League în noul an din cauza războiului din Ucraina, astfel că, cele mai valoroase jucătoare au părăsit echipele de top: Rostov şi ŢSKA Moscova.

Discuţiile dintre CSM Bucureşti şi Valeria Maslova au fost avansate, iar oferta de 15.000 de euro lunar părea de nerefuzat. Numai că rusoaica a ales să semneze cu Metz, deşi francezii i-au oferit doar 7500 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

“Nu ascund. Am mers la Metz datorită lui Manu”

Într-un interviu acordat pentru handballfast.com, Valeria Maslova a explicat de ce a ales să semneze cu Metz, factorul decisiv fiind antrenorul Emmanuel Mayonnade, pe care îl consideră unul de mare valoare:

“CSM Bucureşti mi-a făcut o ofertă, dar am văzut că în media a apărut mult mai devreme. Clubul din România voia să mă semneze, la fel ca şi alte echipe din Europa. 

ADVERTISEMENT

Dintre toate aceste opţiuni, am ales Metz. După părerea mea, este mai bine pentru dezvoltarea mea. Nu ascund. Am mers la Metz datorită lui Manu (n.r. Emmanuel Mayonnade), un antrenor foarte bun. El a fost principalul motiv pentru care am ales Metz şi nu alt club”.

CSM Bucureşti, şase transferuri în vară

Pe postul de inter dreapta, CSM Bucureşti le are pe Andrea Klikovac şi Alicia Gogîrlă. “Tigroaicele” au bifat şase transferuri în vară: Laura Glauser, Evelina Eriksson, Kalidiatou Niakate, Grace Zaadi, Marina Soudakova şi Crina Pintea.

  • 3.800.000 de euro este bugetul lui CSM Bucureşti
  • 15.000 de euro este salariul refuzat de Valeria Maslova de la CSM

 

ADVERTISEMENT