Sport

Aryna Sabalenka, năpădită de emoții la discursul ținut după câștigarea Australian Open: ”Încă tremur”. Video

Aryna Sabalenka a câștigat în premieră un titlu de Grand Slam, iar discursul său de la finalul Australian Open a fost marcat de emoții.
28.01.2023 | 15:21
Aryna Sabalenka napadita de emotii la discursul tinut dupa castigarea Australian Open Inca tremur Video
Aryna Sabalenka a câștigat în premieră un titlu de Grand Slam, iar discursul său de la finalul Australian Open a fost marcat de emoții. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Belarus s-a impus după un meci dramatic în fața Elenei Rîbakina din Kazahstan, învingătoare anul trecut la Wimbledon.

Emoții uriașe pentru Aryna Sabalenka după câștigarea Australian Open

După victoria de la Australian Open, Aryna Sabalenka s-a bucurat ca un copil alături de staff-ul său și de spectatorii prezenți în arenă, însă când a venit momentul discursului a fost năpădită de emoții.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, îmi cer scuze pentru engleza mea, încă tremur. Pentru mine este o mare motivație și mă inspiră mult că am primit trofeul de la Billie Jean. Nu puteam să cer mai mult și îți mulțumesc.

Rîbakina este o jucătoare extraordinară și o felicit. Sper că ne vom mai întâlni de mai multe ori de acum încolo, poate chiar în alte finale de Grand Slam. Îmi felicit echipa, sunteți nemaipomeniți, ați făcut o treabă atât de bună.

ADVERTISEMENT

Voi meritați acest trofeu mai mult decât mine. E mai mult despre voi decât despre mine. Vă iubesc. Mulțumesc fanilor pentru atmosfera extraordinară pe care o fac în tribune. De abia aștept să mă întorc la anul și sper să joc un tenis mai bun, pentru că titlul l-am câștigat deja”, a declarat Sabalenka.

Rîbakina vrea marele trofeu în 2024

În ciuda faptul că s-a văzut că este marcată de ratarea câștigării titlului la Australian Open, Elena Rîbakina a avut puterea să o felicite pe adversara sa și a anunțat că la anul va veni la Melbourne pentru a pune mâna pe trofeu.

ADVERTISEMENT

”Vreau să o felicit pe Aryna pentru acest start extraordinar de sezon. Știu cât de mult ai muncit pentru asta și sper să ne mai întâlnim curând în circuit. Vreau să mulțumesc echipei mele pentru treaba pe care am făcut-o împreună în presezon și în ultimii 3-4 ani. Președintele Federației din Kazahstan e prezent aici și îi mulțumesc.

Mulțumesc familiei mele și tuturor care sunt prezenți aici. Mi-ați dat senzație de piele de găină. Mulțumesc organizatorilor și tuturor care au făcut ca acest turneu să fie posibil. Sper ca la anul să ajung din nou în finală sau chiar să câştig”, a spus Rîbakina.

ADVERTISEMENT

Parcursul foarte bun reușit de Elena Rîbakina la Australian Open l-a convins pe Mats Wilander. Fostul mare campion a prezis că jucătoarea din Kazahstan va ajunge cât de curând numărul 1 în tenisul feminin.

ADVERTISEMENT