Sport

S-au motivat pentru calificarea la Euro 2024! Ce au postat tricolorii înaintea decisivului cu Israel

Jucătorii naționalei sunt mai motivați ca niciodată înainte de meciul cu Israel care ne poate duce la Euro. Ce au postat „tricolorii” pe rețelele de socializare.
18.11.2023 | 15:42
Sau motivat pentru calificarea la Euro 2024 Ce au postat tricolorii inaintea decisivului cu Israel
Jucătorii naționalei României, postări înainte de meciul cu Israel
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei naționale a României se află poate în fața celui mai important meci din carieră și pentru unii dintre ei e ultima șansă să se califice la un turneul final. FANATIK le-a urmărit activitatea „tricolorilor” pe Facebook și Instagram înainte de meciul cu Israel.

Jucătorii naționalei României, postări motivaționale înainte de meciul carierei cu Israel

Cel mai greu pentru jucători înainte de o partidă decisivă e ziua dinaintea meciului, iar așteptarea apasă și mai mult pe umerii lor. Naționala s-a „izolat” înainte de meci, iar singura cale de comunicare a „tricolorilor” a fost prin intermediul rețelelor de socializare, unde și-au ținut la curent fanii.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan nu are pagină oficială de Facebook și a preferat să posteze o poză cu mâna la inimă în tricoul naționalei pe contul său oficial de Instagram. Rapidistul e titular incontestabil în poartă României.

Horațiu Moldovan, foto emoționant pe Instagram în timp ce intonează „Deșteaptă-te române”
Horațiu Moldovan, foto emoționant pe Instagram în timp ce intonează „Deșteaptă-te române”

Ionuț Radu nu are niciun cont de socializare, în timp ce Florin Niță e activ și pe Facebook și pe Instagram. Portarul lui Marius Șumudică de la Gaziantep a publicat și o fotografie de la antrenamentul dinainte de meciul cu Israel.

ADVERTISEMENT

Jucătorii din defensivă au fost și ei foarte activi. Vasile Mogoș a pus o poză de la un antrenament, iar Radu Drăgușin e deja cu gândul la meciul cu Israel. Andrei Rațiu a postat și el o fotografie în tricoul echipei naționale.

Radu Drăgușin așteaptă fluierul de start al meciului decisiv cu Israel
Radu Drăgușin așteaptă fluierul de start al meciului decisiv cu Israel.

Vladimir Screciu și Nicușor Bancu, selfie în drum spre Budapesta. Andres Dumitrescu și Stanciu, fotografie virală preluată de Slavia Praga

Vladimir Screciu și Nicușor Bancu, singurii olteni convocați, au postat selfie-uri înainte de decolarea de pe Aeroportul Otopeni cu direcția Budapesta. E clar din imagini că atmosfera este excelentă în cadrul lotului, iar oamenii din staff-ul naționalei fac apel și la divinitate pentru calificare: „#doamneajută”. Screciu a mai postat și o fotografie de la plimbarea din „Orașul Vechi” din Budapesta.

ADVERTISEMENT

Andrei Artean nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Israel, însă faptul că a fost convocat pentru prima oară la națională l-a motivat enorm: „Nu te opri niciodată din visat”, a scris el pe Instagram, unde a publicat mai multe poze de la antrenamente în tricoul naționalei. El a mai publicat și un clip motivațional cu descrierea: „Vă iubesc”.

Andrei Artean, convocat în premieră la echipa națională a României
Andrei Artean, convocat în premieră la echipa națională a României

Andres Dumitrescu a fost și el convocat în premieră la naționala României. Jucătorul Slaviei Praga a postat o fotografie alături de Nicolae Stanciu. care a jucat și el pentru cehi. Dumitrescu a mai postat și prima fotografie oficială realizată sub „tricolor”.

ADVERTISEMENT
Andres Dumitrescu, jucătorul Slaviei Praga, fotografie alături de Nicolae Stanciu, fostul mijlocaș al cehilor
Andres Dumitrescu, jucătorul Slaviei Praga, fotografie alături de Nicolae Stanciu, fostul mijlocaș al cehilor.

Fotografia a fost preluată și pe contul oficial al clubului din Cehia, dar și de decarul naționalei, care a lăsat și un comentariu. Jucătorul lui Contra de la Damac nu a uitat de suporterii României, a pus o poză cu un fan, dar și un preview înainte de meciul cu Israel, cu el în prim plan pe stadionul din Felcsut.

Nicolae Stanciu, ipostază emoționantă înainte de Israel - România
Nicolae Stanciu, ipostază emoționantă înainte de Israel – România.

Valentin Mihăilă și Olimpiu Moruțan, poza zilei la naționala României

Valentin Mihăilă a postat o fotografie alături de bunul său prieten Olimpiu Moruțan. Imaginea este de la plimbarea „tricolorilor” din fața catedralei Mathias, lângă faimosul „Bastionul Pescarilor” din Budapesta.

Valentin Mihăilă și Olimpiu Moruțan se îmbărbătează înainte de Israel - România
Valentin Mihăilă și Olimpiu Moruțan se îmbărbătează înainte de Israel – România.

Florinel Coman are șanse mari să fie doar rezervă, așa cum FANATIK a anunțat, însă vedeta FCSB rămâne motivată și a publicat o imagine de la antrenamentul din Ungaria.

Florinel Coman a pus pe instagram două poze de la antrenament
Florinel Coman a pus pe instagram două poze de la antrenament.

Darius Olaru, colegul său de la FCSB, a făcut același lucru, dar a transmis și un mesaj: „Hai, România!”. Nici el nu va fi titular în meciul cu Israel, dar își așteaptă șansa în repriza a doua la Felcsut.

Darius Olaru, încurajare înainte de Israel - România
Darius Olaru, încurajare înainte de Israel – România.

Marius Marin a publicat de asemenea o fotografie cu o grafică a meciului Israel – România, precum și o poză de la plimbarea prin Budapesta preluată de pe contul oficial al echipei naționale a României.

Marius Marin, fotografie de la plimbarea prin Budapesta și în tricoul naționalei înainte de meciul cu Israel
Marius Marin, fotografie de la plimbarea prin Budapesta și în tricoul naționalei înainte de meciul cu Israel

Răzvan Marin a publicat ca poveste o fotografie în tricoul naționalei și cu un fundal în culorile roșu, galben și albastru. Jucătorul lui Empoli îi cheamă pe fani să îi susțină din fața televizoarelor la meciul cu Israel.

Răzvan Marin strânge toți suporterii naționale în fața televizoarelor la Israel - România
Răzvan Marin strânge toți suporterii naționale în fața televizoarelor la Israel – România

Ianis Hagi, absent pe rețelele de socializare. Denis Alibec, mesaj mobilizator: „Împreună pentru calificare”

Ianis Hagi nu a transmis niciun mesaj pe rețelele de socializare înainte de meciul cu Israel, în schimb Denis Alibec a pus o poză cu un mesaj clar: „Împreună pentru calificare”. El a mai publicat și o fotografie de la unul din antrenamente.

Denis Alibec nu se gândește la ratarea calificării înainte de Israel - România
Denis Alibec nu se gândește la ratarea calificării înainte de Israel – România

Naționala României joacă la Felcsut șansa calificării după 8 ani la un Campionat European. Meciul decisiv împotriva Israelului e sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT
2,75 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la Israel - România