Life

Asia Express – Drumul Împăraților dă startul cursei: „Ce am trăit în ziua asta nu o să mai trăiesc”

Asia Express – Drumul Împăraților dă startul cursei. Sezonul 4 al reality show-ului va avea premiera în acest weekend.
17.09.2021 | 12:45
Asia Express  Drumul Imparatilor da startul cursei Ce am trait in ziua asta nu o sa mai traiesc
ADVERTISEMENT

Asia Express – Drumul Împăraților dă startul cursei începând cu acest weekend, atunci când va avea loc premiera noului sezon. După aproape doi ani de așteptare, show-ul a revenit la Antena 1, spre bucuria telespectatorilor.

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 20:00, va avea loc premiera sezonului nou Asia Express. Prima destinație a celor nouă echipe este Turcia, continuând apoi cu alte trei țări.

ADVERTISEMENT

Asia Express – Drumul Împăraților dă startul cursei: „Ce am trăit în ziua asta nu o să mai trăiesc”

Asia Express – Drumul Împăraților are premiera sâmbătă seara, numai la Antena 1. Prima țară în care cele nouă cupluri de vedete au de înfruntat provocări dificile este Turcia.

Condițiile sunt dure, iar concurenții se vor descurca cu un euro pe zi. Găsirea transportului, a cazării și a mâncării va fi solicitantă încă din primele momente ale emisiunii.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir, care participă alături de fiica ei, Maria Speranța, a declarat că niciodată nu a trăit asemenea stări în toată viața ei. Deși este actriță, vedeta spune că meseria ei nu se compară cu aventura de pe Drumul Împăraților.

„Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc.

ADVERTISEMENT

Nu am crezut că această emisiune poate să te facă și erou și victimă la câteva ore distanță!”, sunt cuvintele transmise de Adriana Trandafir, în lacrimi.

Concurenții vor avea parte de o surpriză încă din prima zi a competiției. Ultima lor zi de relaxare devine, de fapt, începutul cursei pline de adrenalină și obstacole. Startul îi va lua pe neașteptate, iar misiunile de pe traseu par imposibil de dus la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Echipele vor fi greu încercate atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Alexandra Ungureanu, care a concurat împreună cu mama ei, a recunoscut că prima zi a fost extrem de dificilă pentru ea.

„Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, spune Alexandra Ungureanu în prima ediție a show-ului.

De ce greutăți s-au lovit concurenții

Cele mai grele părți pentru concurenți au fost cazarea și autostopul. Contextul pandemiei i-a făcut pe localnici să fie reticenți și precauți, mai ales cu străinii. Aceștia nu sunt tocmai dornici să găzduiască oaspeți sau să-i ia cu mașina.

Echipele s-au lovit de numeroase refuzuri în încercarea de a găsi transport sau un loc în care să rămână peste noapte.

„Absolut pustiu. Cine să ne deschidă în miezul nopții? Nimeni nu se uita nici măcar pe geam. E foarte greu, suntem obosiți!”, va spune unul dintre concurenți.

Prima etapă a competiției va fi difuzată sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la ora 20:00, dar și luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, începând cu ora 20:30.

Această primă etapă pune la bătaie două lupte pentru amuleta de 1.000 de euro și două avantaje valoroase în cursă. Miza o reprezintă imunitatea, care va salva două cupluri calificate de la eliminare. Acestea vor avea șansa să se relaxeze la hotel pentru restul etapei.

Cursa pentru ultima șansă va fi difuzată în ultima zi a primei etape, miercuri. Aceasta constă într-un test de presiune pentru trei echipe care vor lupta din greu să rămână în continuare în competiție.

Cine sunt cele 9 perechi ale acestui sezon

Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea de la Antena 1 și s-au aventurat pe Drumul Împăraților, care va străbate patru țări. Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica ei, sunt doar trei dintre perechile care se vor lupta în acest sezon.

Lidia Buble și sora ei, Estera, au acceptat și ele provocarea și sunt dornice de aventură, dar și Cuza și Emy de la Noaptea Târziu sau Connect-R și Shift.

Cuplurile alcătuite din soț și soție, care au avut curajul să se aventureze în această cursă, sunt formate din Mihai și Elwira Petre, dar și Cosmin Natanticu și Eliza.

Lorelei și Mihai Zarug, două nume celebre în lumea digitală, au acceptat și ei această provocare inedită. Rămâne de văzut cum se vor descurca concurenții și cum vor face față condițiilor grele la care sunt supuși.

ADVERTISEMENT